Afvallen

FQpro PROTEÏNE DIEET

Het kiezen van het juiste dieet is een lastige opgave! Er zijn veel diëten beschikbaar en de beloofde effecten zijn enorm. Maar in de praktijk is het lastig om de vaak strenge regels van een dieet te volgen en ook valt de gewichtsafname vaak tegen. Bij FysieQ maken wij met succes gebruik van het FQpro proteïnedieet. In combinatie met de juiste beweging op onze afslank apparatuur kun je hiermee al snel 15kg in twee maanden tijd kwijt raken.

Voordelen FQpro dieet

  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Verlies van 6 tot 10 kg per maand
  • Geen verlies van spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Medisch onderbouwd
  • Gemakkelijk en comfortabel
  • Geen hongergevoel
  • Geen slappe huid
  • Geen vermoeid gevoel

Hoe werkt het?

Onze voeding bevat vetten, eiwitten en koolhydraten. Eiwitten of proteïne zijn vooral bekend als de bouwstenen van ons lichaam en onze spieren. Koolhydraten en vetten fungeren hierbij als brandstof. Dat wat het lichaam niet verbrandt, wordt opgeslagen als vetreserve.
Traditionele diëten houden vaak in dat men minder mag eten, wat tot gevolg heeft dat er ook minder eiwitten worden opgenomen. Hierdoor zal ons lichaam verplicht worden een andere bron van eiwitten te zoeken en zal onze spiermassa worden aangesproken. Het is voor het lichaam namelijk gemakkelijker om energie te halen uit eiwitten (spieren en huid). Om dit te voorkomen zitten er extra eiwitten (proteïne) in het dieet. Vandaar de naam:  proteïne dieet.

De verschillende fases

Het FQpro proteïnedieet bestaat uit vier fases. Deze fases zijn niet alleen belangrijk om de nodige kilo’s te verliezen maar spelen ook een belangrijke rol in het aanleren van een gezond voedingspatroon. Het dieet bestaat uit de volgende vier fases:

Fase 1. Strikt

In het begin eet je de voorgeschreven groenten, salades, eiwitrijke producten (vier tot vijf per dag) en een warme maaltijd die bestaat uit vlees of vis met groenten. Hiernaast drink je minimaal twee liter water per dag en gebruik je dagelijks een aanvullend voedingssupplement.

Fase 2. Gematigd actief

Jouw voedingsadviseur bepaalt in je persoonlijke plan dat je na verloop van tijd over mag gaan op een iets soepeler dieet. Er komt een proteïne product te vervallen en we introduceren weer wat suikers (fruit) en koolhydraten. Zo ga je van strikt naar gematigd actief.

Fase 3. Opbouw fase

Je gaat normale maaltijden gebruiken met toevoeging van koolhydraten, fruit en zuivelproducten. Tijdens de twee overgangsstappen word je langzaam voorbereid op de laatste stap: evenwicht.

Fase 4. Evenwicht

Je hebt in deze fase een evenwichtig eetpatroon bereikt dat je in staat stelt een nieuwe gewicht vast te houden en je blijvend fit te voelen.

De producten

FQpro kent een breed scala aan hoogwaardige proteïnerijke producten in meer dan 100 verschillende smaken. De producten van FQpro zijn ontwikkeld en samengesteld door een deskundig team van diëtisten. De maaltijden zijn koolhydraat-arm, rijk aan eiwitten en aangevuld met de benodigde vitaminen en mineralen. Het assortiment is zeer gevarieerd en bestaat uit diverse dranken, ontbijtgerechten, crackers, desserts, brood en repen. De producten zijn kant en klaar of zijn eenvoudig te bereiden en smakelijk te combineren met groentes, salades en kruiden. Mede door de recept suggesties die je gegeven worden, zorgt dit ervoor dat je het gemakkelijk kunt volhouden.

De proteïnerijke producten zijn een hulpmiddel om af te slanken. Om blijvend gewicht te verliezen is het van belang dat er een verandering plaatsvindt in de eetgewoonten en leefstijl. Hierin zullen de voedingscoaches van FysieQ je intensief begeleiden.

Persoonlijke begeleiding

Elk lichaam is uniek. Iedereen heeft eigen ingesleten eetgewoonten, valkuilen en probleemzones. Daarom stellen we bij FysieQ altijd een persoonlijk plan op, waarbij we rekening houden met uw situatie. Afvallen is vaak ook mentaal vrij zwaar. Daarom is het juist fijn om tijdens het dieet op een gestructureerde manier begeleid te worden. De voedingscoaches van FysieQ zullen je tijdens een wekelijkse controle intensief begeleiden. Zo monitoren wij het resultaat op de voet, daar waar nodig kunnen we het dieet bijsturen. Daarnaast staan zij altijd klaar om vragen te beantwoorden. Ook bieden wij (gratis) vrijblijvende nacontroles.

Ondersteunende behandelingen

FysieQ ondersteunt jou tijdens dit dieet met de STARVAC Dermotherapie (bindweefselmassage met vacuüm) en/of behandelingen met de Bodyformer. Deze aanvullende behandelingen zorgen er voor dat je huid zich aanpast aan de gewichtsafname. Verder zorgt het voor verbetering van de doorbloeding en voor de afvoer van afvalstoffen en vetten. De afvalstoffen verlaten je lichaam via je lymfesysteem op een natuurlijke wijze.

De kosten worden besproken tijdens een vrijblijvend informatiegesprek, per persoon zullen de kosten verschillend zijn. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!