E-Gym bij FysieQ
Fitness bij Fysieq

Wil je afvallen, een betere conditie opbouwen of met behulp van krachttraining spieren opbouwen? En wil je daar graag bij begeleid worden? Dan ben je bij ons op je plek en nodigen we je uit om vrijblijvend kennis te maken met ons. Ook als je geen cliënt bent van onze fysiopraktijk, kun je bij ons sporten! Je traint in een gezellige, huiselijke sfeer. Wij hebben ruime openingstijden. Op vaste tijden is er een fitnesscoach aanwezig en er zijn korte lijntjes naar de fysiotherapeut, mocht dat nodig zijn.

Sporten op ieder niveau

In onze fitnesszaal kun je effectief werken aan je spierkracht op de EGYM cirkel en er staan diverse cardio apparaten. Tevens is er de mogelijkheid om in een aparte ruimte functioneel te trainen door oefeningen uit te voeren met je eigen lichaamsgewicht of met behulp van fitnessmateriaal zoals losse gewichten. Daarnaast kun je gebruik maken van ons gevarieerde aanbod aan small group trainingen voor meer variatie in je training. Onze fitcoaches helpen je graag bij het samenstellen van een passend trainingsprogramma, afgestemd op jouw persoonlijke doelen! 

Tijdens de intake bespreken we jouw persoonlijke trainingsdoelen en stellen we samen een plan op. Daarnaast voeren we metingen uit voor je lengte, gewicht, vetpercentage en spiermassa om een compleet beeld te krijgen van jouw huidige situatie. 

EGYM bij FysieQ

Snel fit worden, spieren opbouwen, meer energie krijgen of afvallen door 2 x 30 minuten per week te sporten? De EGYM cirkel maakt het mogelijk. Dit zijn 8 volautomatische trainingstoestellen die ondersteund worden door software. Trainen op EGYM- toestellen is vooral leuk, makkelijk en werkt heel motiverend.

Monitoring van jouw vooruitgang

Via de EGYM app worden alle trainingsresultaten opgeslagen. Ook onze trainers (of fitcoaches) houden de voortgang in de gaten. Elke 8-12 weken heb je een evaluatiegesprek met één van de trainers en staat niets je meer in de weg om jouw doel te behalen.

Ingesteld op jouw lichaam

Aan de hand van de verzamelde gegevens tijdens de intake worden de EGYM-toestellen binnen enkele seconden correct ingesteld op jouw lichaamsmaten. Dit gebeurt met behulp van een persoonlijk polsbandje. Als je plaatsneemt aan één van de EGYM-toestellen, houd je het polsbandje tegen het apparaat en deze stelt zich automatisch in naar jouw persoonlijke schema. De vorderingen zijn te zien op de display waardoor je jezelf elke keer weer uitdaagt om beter te worden; saai wordt het nooit.

Meer informatie of een gratis proeftraining? 

Ontdek onze mogelijkheden om je doelen te bereiken en te werken aan een gezonde leefstijl. Je bent altijd welkom om contact op te nemen voor meer informatie of om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Wat zijn de voordelen van het trainen bij FysieQ?
  • resultaten van de training worden direct inzichtelijk gemaakt op de app 
  • elke 8-12 weken een evaluatiegesprek met de fitcoach
  • de E-gymapparaten zorgen voor een optimale training 
  • de E-gymapparaten stellen zichzelf in; jij hoeft dus alleen de oefening uit te voeren 
  • onbeperkt bewegen
  • zes dagen per week (ma-za) beschikbaar in ochtend-, middag- en avonduren

Wil je meer informatie of een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

Neem dan (het liefst in de ochtend tussen 8.30 en 12.30) telefonisch contact met ons op of kom even langs.

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!