DSC07823
Leefstijl

Bij FysieQ geloven we dat gezondheid o.a. voortkomt en kan blijven bestaan door het aanleren van gezonde gewoontes. Ons team van voedingscoaches en fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in leefstijladvies.

Een compleet aanbod in lifestyle

Je kunt bij ons terecht voor een leefstijlprogramma. Gedurende 3 maanden krijg je begeleiding van onze voedingscoaches. Er zijn 2 programma’s: normaal en intensief, dit is afhankelijk van hoeveel begeleiding je wenst. De coaches werken met het programma Ben Fit, hierbij heb je toegang tot de app. Bovendien heb je wekelijks een afspraak met onze voedingscoach. Naast deze individuele leefstijlprogramma’s bieden we ook af en toe een Challenge aan: dat is een programma van een paar weken, waarin je samen met groep in een paar weken een paar kilo gaat afvallen. 

Aangezien sporten bij een gezonde leefstijl hoort, wordt het leefstijlprogramma alleen samen met een sportprogramma in onze sportzaal met EGYM toestellen aangeboden. Als je 2x per week gaat trainen met de EGYM cirkel, krijg je meer spierkracht en val je sneller af. 

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!