Een behandeling door een fysiotherapeut van FysieQ
Praktijk voor FYSIOTHERAPIE in ZUTPHEN

Met alle soorten lichamelijke klachten kun je bij ons terecht. Wij zijn toegankelijk voor mindervaliden en hebben een mooie oefenzaal.

Als fysiotherapeut doen we de eerste keer een intake om te bepalen wat er aan de hand zou kunnen zijn en hoe we kunnen helpen. De behandeling die volgt kan bestaan uit manuele handelingen zoals mobilisaties, manipulaties of massagetechnieken én oefentherapie. Alles gebeurt in overleg. Naast reguliere fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in manuele therapie en bekkenfysiotherapie en bieden meerdere behandelmogelijkheden op maat.

We hebben ruime behandelkamers, zijn toegankelijk voor mindervaliden en hebben een mooie oefenzaal ingericht. Wij geloven in het optimaliseren van de leefstijl om zo snel mogelijk te herstellen. Dit houdt in dat we je kunnen helpen met je blessures, maar ook met tips en adviezen om zo gezond mogelijk te leven. Als je hiervoor open staat, zul je verbaasd staan hoeveel verbetering er mogelijk is!

Wij gaan voor een langdurige oplossing en werken preventief. We combineren het opbouwen van de belastbaarheid met een (manuele) behandeling gericht op pijnreductie. 

Een oplossing voor je klachten op een moment dat jou goed uitkomt? Laat ons weten wanneer je tijd hebt en we geven je een aantal mogelijkheden. Zelfs een thuisbezoek behoort tot de mogelijkheden.