NIEUW! EGYM

Over ons
Hoi, wij zijn FysieQ

Wij zijn een jong bedrijf, gevestigd in Zutphen. Samen hebben wij vele jaren ervaring op het gebied van fysiotherapie, osteopathie, health en beauty. We hebben een passie voor mensen. Mensen helpen herstellen, zich mooi laten voelen en fit laten zijn, dat vinden wij het leukste dat er is. We vinden het bij FysieQ belangrijk dat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij verdient. Wij hebben een enthousiast en kundig team en streven ernaar om altijd duidelijke en eerlijke informatie te geven over onze behandelingen en de kosten hiervan. Samen met jou werken we aan een optimaal resultaat, of dit nu is op het gebied van je gezondheid, lichamelijke klachten of beauty. Wij staan voor jou klaar!

Wat wij doen?

Bij ons kun je terecht voor:

  • fysiotherapeutische behandelingen of advies
  • osteopathie
  • de beste beautybehandelingen gericht op lichaam of gezicht
  • pedicure
  • verantwoord en snel afvallen en dit resultaat vasthouden 
  • een compleet fitness aanbod waar in een gezellige sfeer gewerkt kan worden aan doelen

Kijk voor meer informatie bij fysio, health of beauty.

Bij ons vind je dit alles onder één dak, wat maakt dat je de verschillende behandelingen goed kunt combineren. Heb je bijvoorbeeld een afspraak voor de fysiotherapie, maar wil je ook een pedicure of beauty-afspraak? Dan plannen we de afspraken direct na elkaar. Of kom je bij ons voor het afvallen en leefstijladvies; we laten je graag onze sportschool zien. Duo-afspraken voor bijvoorbeeld twee partners, familieleden of vrienden/vriendinnen zijn bij ons ook mogelijk.

Ons Team

"Myrthe staat naast haar deskundigheid bekend om haar warme en persoonlijke benadering. Ze is flexibel en denkt graag in oplossingen."

Myrthe van der Veen

Eigenaar, Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut
BIG nummer 19911759304

"Bij Rik voelen mensen zich meteen op hun gemak. Hij is een professional die met humor elk probleem vakkundig analyseert en aanpakt."

Rik Ringenier

Eigenaar, Fysiotherapeut, Manueel therapeut
BIG nummer 19914531904

"Tessa heeft voor iedereen een luisterend oor en geeft graag inzicht in klachten. Haar interesse ligt voornamelijk bij orthopedische- en sportgerelateerde klachten. Ook leidt ze beweeggroepen en de Coronarevalidatie."

Tessa Jansen

Fysiotherapeut
BIG nummer 19926248604

Iris, osteopaat bij FysieQ

"Iris is gedreven en heeft door haar opleiding tot osteopaat, een brede kijk en visie op klachten.."

Iris Wiendels

Osteopaat Msc. D.O. MRO

Monica Beumer, Voedingscoach, Beautyexpert en Pedicure bij FysieQ

"Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier."

Monica Beumer

Voedingscoach, Schoonheidsspecialist, Pedicure

Marieke is naast schoonheidsspecialist en pedicure ook gespecialiseerd in het geven van (sport)massages

Marieke Driessen

Schoonheidsspecialist, Pedicure

Rob heeft met zijn jarenlange ervaring veel kennis in huis en behandelt allerlei klachten. Op maandag en donderdag werkt hij met veel enthousiasme bij ons.

Rob Jansen van den Berg

 Fysiotherapeut
BIG nummer 19034009704

Babet is enthousiast en betrokken. Ze begeleidt 1x per week de rugfit groep. Ze is bezig met de opleiding tot manueel therapeut

Babet van der Hoeven

Fysiotherapeut, Manueel therapeut i.o.
BIG nummer 19931494404

IMG 7415 5

Dagmar is naast  (kinder)fysiotherapeut ook coach. Waar nodig kan zij dit toepassen bij de behandeling, maar een losse coachsessie bij haar kan ook. Zij gaat daarbij graag de natuur in

Dagmar Rautscher

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut, Lichaamsgericht- en outdoorlife coach
BIG nummer 29066207004

Jurre heeft veel ervaring met begeleiden van sporters. Hij heeft de opleiding Sportkunde afgerond en is nu derdejaars student Fysiotherapie

Jurre Lassche

Fitcoach, Fysiotherapeut i.o.

Danique begeleidt en motivereert de sporters in onze sportzaal. Als leefstijlcoach helpt ze je graag om je gezonde gewicht te bereiken.

Danique Roza

Fitcoach, Leefstijlcoach

IMG 6243 (3)

Jacoline heeft ruim 30 jaar ervaring in de sportbranche. Ze is enthousiast en houdt van een uitdaging. Heb je een vraag? Stel hem haar gerust!

Jacoline Wenzkowski

Senior Fitcoach

Ilse staat je graag te woord aan de balie of telefoon. Verder regelt zij alle officetaken en ondersteunt zij graag haar collega's.

Ilse Garretsen

Officemanager

Hennita is op donderdag achter de balie aanwezig. 

Hennita van de Weijdeven

Front- en backoffice

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail