NIEUW! Vanaf 1 augustus EGYM

Schoonheidssalon FysieQ in Zutphen
Beauty

Bij FysieQ vinden wij het belangrijk dat de behandelingen aansluiten op jouw wensen en huidtype. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket dat we samen met jou samenstellen. En dat is precies waarmee wij ons onderscheiden van elke andere schoonheidssalon, sportschool of afslankinstituut.

Schoonheidssalon FysieQ in Zutphen
Schoonheidssalon Zutphen

Er is alle ruimte om verschillende behandelingen te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een duo behandeling, waarbij je een pedicure behandeling en een manicure behandeling combineert terwijl jij geniet een gezichtsmasker. Je huid lekker laten verzorgen waardoor je stralend weer naar buiten stapt? Binnen beautysalon FysieQ in Zutphen stellen we jouw voorkeuren centraal. 

Een beauty behandeling kan bestaan uit een gezichtsbehandeling zoals een peeling of een gezichtsmassage. Wil jij liever een lichaamsbehandeling zoals een bodyformer of een lichaamsmassage, dan kan dat natuurlijk ook. Daarnaast hebben we een breed assortiment behandelingen specifiek voor figuurcorrectie.

Tevens zijn we Spa dealer. Zo bestel je gemakkelijk al je beauty producten van Spa bij ons! Meer weten? Neem contact met ons op!

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!