Specialist in (sport) fysiotherapie 
FysieQ Fysiotherapie
Wij hebben meer dan 14 jaar aan ervaring in behandeling en revalidatie van diverse sportblessures op zowel professioneel als recreatief niveau. Onze praktijk FysieQ Fysiotherapie is  de beste keuze in Zutphen en omgeving. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in (sport) fysiotherapie, manuele therapie en bekkenfysiotherapie en beschikken daarnaast over een goed uitgeruste oefenzaal.
Samenwerking Rocky Fit
Kickboksen is één van de snelst groeiende sporten op dit moment. Begrijpelijk, aangezien je na een pittige training, volledig afgemat maar wel met een heerlijk voldaan gevoel weer richting huis gaat. Naast de vele voordelen die het kickboksen met zich meebrengt, is het ook een blessure gevoelige sport. Niet heel vreemd, aangezien het een fysiek intensieve sport is. Heb je zelf een blessure opgelopen tijdens het trainen of langdurige klachten waar je maar niet vanaf komt? No worries, FysieQ biedt de leden die in het pand van Rocky fit trainen een gratis intake aan. Tijdens de intake inventariseren we de klachten en stellen we samen een behandelplan op. Aan deze intake zijn geen kosten verbonden! Afhankelijk van het pakket dat is afgesloten bij de zorgverzekeraar, worden de nodige fysiotherapeutische behandelingen vaak vergoed.
Afspraak maken?
Bij FysieQ hebben we geen wachtlijst, je bent dus lekker snel aan de beurt. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars afgesloten, daarnaast kun je een afspraak inplannen op een moment dat het jou goed uitkomt. Heb je een vervelende blessure? Maak dan een een afspraak.
Onze therapeuten hebben ervaring in behandeling van diverse sport-gerelateerde blessures zoals blessures bij Tennis, Voetbal, Hockey, Handbal, Kickboksen, Atletiek, Turnen, Golf, Wielrennen, Hardlopen en Body Building.