Onze manueel therapeut Zutphen is gericht op het optimaliseren van de beweeglijkheid van gewrichten middels speciale technieken Als je een gewricht of je wervelkolom niet goed kunt bewegen en/of dit pijnlijk is, zou manuele therapie iets voor jou kunnen zijn..
Klachten waarmee je bij onze manueel therapeut Zutphen terecht kunt::
lage rugklachten, al dan niet met uitstraling naar één of beide benen
nek- en schouderklachten, al dan niet met uitstraling naar één of beide armen
hoofd- en nekpijn
bovenrug klachten al dan niet in combinatie met rib- en/of borstpijn
duizeligheid bij het bewegen van de nek
kaakklachten
Als je bewegingsklachten ervaart en er door andere (reguliere) therapieën niet vanaf komt, bestaat de mogelijkheid om de manueel therapeut te laten meekijken

De manueel therapeut Zutphen
Wat doet een manueel therapeut? In het kort, dit is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerd klachten. Daarnaast richt hij zich op klachten omtrent de armen en benen. Vaak is duwen en/of trekken aan de gewrichten al vaak voldoende. Dit kan een krakend geluid veroorzaken. In de volksmond wordt de manueel therapeut ook wel een kraker genoemd,vanwege het geluid. Overigens doet het “kraken” geen pijn, het effect is juist het tegenovergestelde. Je ervaart direct na de behandeling al een enorme verlichting in de pijn.
Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen, dan komen wij aan huis! Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, en je hebt geen verwijzing nodig voor fysiotherapie van de huisarts of specialist. Wel overleggen wij namens jou met de huisarts als je dit fijn vindt. Alles om een optimaal en snel resultaat te garanderen.
Aan manuele therapie zijn overigens geen extra kosten verbonden, het is namelijk een onderdeel van de reguliere fysiotherapie behandeling.
Wil je eerst overleggen of we je kunnen helpen? Je mag binnenlopen bij het zwanevlot 323 in Zutphen, kunt bellen 0575 544680, emailen info@fysieq.nl of appen +31610055536
Wij zijn goed te bereiken voor bezoekers vanuit:  Zutphen, Vorden, Eefde, Voorst, Hengelo GLD,
Overige specialisaties: Manuele therapie, Fysiotherapie, Dry Needling, Shockwave therapie, Echcografie, bekkenfysiotherapie.