Vind je het idee van de cryolipolyse niet prettig, maar wil je toch graag van je probeemzones af? Bij FysieQ hebben we ook de beschikking over de LipoLizz, waarbij vetcellen krimpen door behandeling met een lage, veilige, laserenergie. De behandeling met de LipoLizz is geschikt voor de behandeling van de;
midden- en onderbuik
boven-, midden- en onderrug
billen en dijen
armen
De LipoLizz is net als Cryolipolyse een veilig en effectief alternatief voor liposuctie. De behandeling vindt plaats in 30 minuten en richt zich op de vetcellen in je probleemzones. Er worden poriën in de celwanden van de vetcellen gemaakt, zodat opgeslagen water, triglyceriden en vrije vetzuren loskomen en op natuurlijke wijze via ons lymfesysteem kunnen worden afgevoerd. De vetcellen worden bij deze behandeling niet verwijderd maar zullen krimpen. Meetbare resultaten zijn vaak al na een aantal behandelingen te zien Drink na de behandeling voldoende water en blijf in beweging, om op een natuurlijke manier de afvoer van afvalstoffen te stimuleren.Voor het beste resultaat combineren we de behandeling met de LipoLizz met intensieve bindweefselmassage door de Starvac, om de afvoer van vrije vetzuren te versterken.Ook bij behandeling met de LipoLizz adviseren we de leefstijl te optimaliseren en voor voldoende lichaamsbeweging te zorgen, dit om de behaalde resultaten te behouden!
Een afspraak maken bij FysieQ Beauty 
Wil je een afspraak maken voor een beautybehandeling, massage of een andere behandeling bij beautysalon Zutphen? Dat kan! Hiervoor kunje contact met ons opnemen via: 0575 – 544680.
Dit telefoonnummer kan uiteraard ook gebruikt worden wanneer je op zoek bent naar meer informatie. 
We zien je graag in onze beautysalon Zutphen!
Prijzen:
Kuur 10x € 350,00Kuur
Per keer € 40,00
FysieQ werkt uitsluitend op afspraak. Voor alle behandelingen dient u vooraf een afspraak te maken. Indien je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, dien je dit zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, behouden we ons het recht voor deze behandeling in rekening te brengen. Wanneer je bij ons een sportlidmaatschap hebt, hoef je hiervoor niet te reserveren.