Fysiotherapie Zutphen (wikipedia) is een behandelmethode voor klachten aan het bewegingsapparaat. Rug- en nekklachten, sportblessures en bekkenbodemklachten zijn hier voorbeelden van. De fysiotherapeut doet de eerste keer een intake om te bepalen wat er aan de hand zou kunnen zijn en hoe hij/zij kan helpen. De behandeling die volgt kan bestaan uit manuele handelingen zoals mobilisaties, manipulaties of massagetechnieken, én oefentherapie. Alles gebeurt in overleg. Wij zijn gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, gaan voor een langdurige oplossing en werken preventief. We combineren het opbouwen van de belastbaarheid met een (manuele) behandeling gericht op pijnreductie. 
 fysiotherapie-zutphen
Onze fysiotherapeuten Rik Ringenier en Myrthe van der Veen beschikken samen over ruim 15 jaar ervaring op het gebied algemene fysiotherapie, manuele therapie en bekkenfysiotherapie. Onze therapeuten kunnen snel schakel tussen diverse behandelmethodes en specialisaties, dit zorgt ervoor dat je altijd de beste zorg ontvangt. Wij streven altijd naar het beste behandelresultaat.
Faciliteiten FysieQ fysiotherapie Zutphen
Fysiotherapie Zutphen beschikt over diverse behandelruimtes en een aparte oefenruimte. Tevens beschikken wij over een ruime cardioruimte met daarin een groot aanbod aan kracht- en cardioapparatuur. Wij beschikken over een eigen (gratis) parkeerplekken voor de deur.
Bereikbaarheid FysieQ fysiotherapie Zutpen
Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen, dan komen wij aan huis! Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, en je hebt geen verwijzing nodig voor fysiotherapie van de huisarts of specialist. Wel overleggen wij namens jou met de huisarts als je dit fijn vindt. Alles om een optimaal en snel resultaat te garanderen.
Aan fysiotherapie Zutphen zijn overigens geen extra kosten verbonden, het is namelijk een onderdeel van de reguliere fysiotherapie behandeling. Wil je eerst overleggen of we je kunnen helpen? Je mag binnenlopen bij het zwanevlot 323 in Zutphen, kunt bellen 0575- 544680, emailen info@fysieq.nl of appen +31610055536
Wij zijn goed te bereiken voor bezoekers vanuit:  Zutphen, Vorden, Eefde, Voorst, Hengelo GLD,
Overige specialisaties: Manuele therapie, Fysiotherapie, Dry Needling, Shockwave therapie, Echcografie, bekkenfysiotherapie.