FysieQ fysiotherapie Warnsveld (wikipedia) is een behandelmethode voor klachten aan het bewegingsapparaat. Rug- en nekklachten, sportblessures en bekkenbodemklachten zijn hier voorbeelden van.
De fysiotherapeut doet de eerste keer een intake om te bepalen wat er aan de hand zou kunnen zijn en hoe hij/zij kan helpen. De behandeling die volgt kan bestaan uit manuele handelingen zoals mobilisaties, manipulaties of massagetechnieken, én oefentherapie. Alles gebeurt in overleg. Wij zijn gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, gaan voor een langdurige oplossing en werken preventief. We combineren het opbouwen van de belastbaarheid met een (manuele) behandeling gericht op pijnreductie.
Een oplossing voor je lichamelijke klachten op een moment dat jou goed uitkomt? Laat ons weten wanneer je tijd hebt en we geven je een aantal mogelijkheden.
FysieQ fysiotherapie Warnsveld
Onze fysiotherapeuten van FysieQ fysiotherapie Warnsveld zijn zeer ervaren. Samen met jou stellen ze een behandelplan op dat als doel heeft het verbeteren en het herstellen van de klachten. De behandeling bestaat uit een vraaggesprek over de klachten, een inwendig of uitwendig onderzoek (in overleg met jou/u), en de behandeling. Binnen FysieQ Fysiotherapie zal er onderling tussen de verschillende specialismen worden samengewerkt om tot het beste behandelplan te komen.
Hoe te bereiken?
FysieQ Fysiotherapie Warnsveld is makkelijk met de auto, fiets en openbaar vervoer te bereiken. (er stopt letterlijk een bus voor de deur) Verder beschikken wij over een groot aantal eigen parkeerplaatsen. Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen, dan komen wij aan huis!Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, en je hebt geen verwijzing nodig voor fysiotherapie van de huisarts of specialist.Wel overleggen wij namens jou met de huisarts als je dit fijn vindt. Alles om een optimaal en snel resultaat te garanderen.
Aan een huisbezoek zijn overigens geen extra kosten verbonden, het is namelijk een onderdeel van de reguliere fysiotherapie behandeling.
Wil je eerst overleggen of we je kunnen helpen? Je mag binnenlopen bij het zwanevlot 323 , kunt bellen (0575 544680), emailen (info@fysieq.nl) of appen (0610055536)