0575-544680 info@fysieq.nl

   FYSIOTHERAPIE ZUTPHEN

   Met alle soorten lichamelijke klachten kun je bij ons terecht. Wij zijn toegankelijk voor mindervaliden en hebben een mooie oefenzaal.

   Fysiotherapie

    

    

   Als fysiotherapeut doen we de eerste keer een intake om te bepalen wat er aan de hand zou kunnen zijn en hoe we kunnen helpen. De behandeling die volgt kan bestaan uit manuele handelingen zoals mobilisaties, manipulaties of massagetechnieken, én oefentherapie. Alles gebeurt in overleg. Naast reguliere fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in manuele therapie en bekkenfysiotherapie en bieden meerdere behandelmogelijkheden op maat.

   We hebben ruime behandelkamers, zijn toegankelijk voor mindervaliden en hebben een mooie oefenzaal ingericht. Wij geloven in het optimaliseren van de leefstijl om zo snel mogelijk te herstellen. Dit houdt in dat we je kunnen helpen met je blessures, maar ook met tips en adviezen om zo gezond mogelijk te leven. Als je hiervoor open staat, zul je verbaasd staan hoeveel verbetering er mogelijk is!

   Wij gaan voor een langdurige oplossing en werken preventief. We combineren het opbouwen van de belastbaarheid met een (manuele) behandeling gericht op pijnreductie.

   Een oplossing voor je klachten op een moment dat jou goed uitkomt? Laat ons weten wanneer je tijd hebt en we geven je een aantal mogelijkheden. Zelfs een thuisbezoek behoort tot de mogelijkheden.

   Kijk hieronder voor meer informatie over een aantal behandelmogelijkheden. Klik hiernaast voor veel voorkomende klachten.

    

   SPECIALISATIES

   Een overzicht van onze specialisaties

   FYSIOTHERAPIE ALGEMEEN

    

   Met alle soorten lichamelijke klachten kun je bij ons terecht. Wij zijn toegankelijk voor minder validen en hebben een mooie oefenzaal.

    

   MANUELE THERAPIE

    

   Manuele therapie is gericht op de bewegelijkheid van de gewerichten. Hierbij maken we gebruik van speciale technieken..

    

   BEKKENFYSIO

    

   Wij werken nauw samen met huisartsen, gynaecologen, verloskundigen,  urologen en maag-, darm- en leverartsen.

    

   “Myrthe staat naast haar deskundigheid bekend om haar warme en persoonlijke benadering. Ze is flexibel en denkt graag in oplossingen.

   Myrthe van der Veen (BIG nummer 19911759304)

   Eigenaar, Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut

   “Bij Rik voelen mensen zich meteen op hun gemak. Hij is een professional die met de nodige humor elk probleem vakkundig analyseert en aanpakt.”

   Rik Ringenier (BIG nummer 19914531904)

   Eigenaar, Fysiotherapeut, Manueel therapeut

   “Stefan is fysiotherapeut en gespecialiseerd in sport en revalidatie. Hij werkt graag samen met jou aan de beste versie van jezelf.”

   Manon Rikkert

   (BIG nummer 29925726204), Fysiotherapeut, Sport, Revalidatie

   “Manon past perfect in ons team, ze is rustig, veelzijdig en flexibel als algemeen fysiotherapeut maar ook op het gebied van revalidatie.

   Manon Rikkert

   (BIG nummer 79926567804), Fysiotherapeut, Revalidatie

   “Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. "

   Monica Beumer

   Voedingscoach , Beautyexpert, Pedicure

   “Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen, met de Oolaboo producten."

   Mariska Geerts

   Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

   stuur een mail