Fysiotherapie algemeen

Met alle soorten lichamelijke klachten kun je bij ons terecht. Voordat we beginnen zullen we met je overleggen wat we voor je kunnen betekenen. We hebben ruime behandelkamers, zijn toegankelijk voor minder validen en hebben een mooie oefenzaal ingericht. Wij geloven in het optimaliseren van de leefstijl om zo snel mogelijk te herstellen. 

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan het bewegingsapparaat. Rug of nekklachten, sportblessures, stressgerelateerde klachten, bekkenbodemproblematiek of pees/bandproblematiek zijn hier enkele voorbeelden van.

Fysiotherapie aan huis

Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen, dan komen wij aan huis! Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en je hebt geen verwijzing nodig voor fysiotherapie van de huisarts of specialist. Wel overleggen wij namens jou met de huisarts als je dit fijn vindt. Alles om een optimaal en snel resultaat te garanderen.
Aan fysiotherapie aan huis zijn extra kosten verbonden; te vinden op onze prijslijst. Doorgaans betaalt de zorgverzekeraar dit hogere tarief voor je, indien de behandeling aan huis genoodzaakt is. 

Rik Ringenier, Eigenaar, Fysiotherapeut en Manueel therapeut bij FysieQ

Rik Ringenier is Manueel Therapeut bij FysieQ

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!