BEAUTYSALON ZUTPHEN

Bij FysieQ vinden wij het belangrijk dat de behandelingen aansluiten op jouw wensen en huidtype. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket dat we samen met jou samenstellen. En dat is precies waarmee wij ons onderscheiden van elke andere schoonheidssalon, sportschool of afslankinstituut. Er is alle ruimte om verschillende behandelingen te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een duo behandeling, waarbij je een pedicure behandeling en een manicure behandeling combineert terwijl jij geniet een gezichtsmasker. Je huid lekker laten verzorgen waardoor je stralend weer naar buiten stapt? Binnen beautysalon FysieQ in Zutphen stellen we jouw voorkeuren centraal. 

 

Een beauty behandeling kan bestaan uit een gezichtsbehandeling zoals een peeling of een gezichtsmassage. Wil jij liever een lichaamsbehandeling zoals een bodyformer of een lichaamsmassage, dan kan dat natuurlijk ook. Daarnaast hebben we een breed assortiment behandelingen specifiek voor figuurcorrectie.

Tevens zijn we Spa dealer. Zo bestel je gemakkelijk al je beauty producten van Spa bij ons!

Meer weten? Neem contact op via 0575-544680 of info@fysieq.nl. We zien je graag in onze beautysalon Zutphen!

GEZICHTSBEHANDELING

Wij bieden diverse (ontspannende) gezichtsbehandelingen. Bekijk onze opties.

LICHAAMSBEHANDELING

Verwen jezelf met één van onze lichaamsbehandelingen. Ook leuk als cadeau!

FIGUURCORRECTIES

Soms moeten we moeder natuur een handje helpen. Monica helpt graag!

ONZE SPECIALISTEN

“Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

Monica Beumer

Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

“Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen, met de Spa producten.”

Mariska Geerts

Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod onder Beauty bij gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en figuurcorrecties. En mis je iets, neem even contact op! 

Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn jullie voorwaarden?

FysieQ werkt vaak op afspraak. Als je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, wil je dit dan zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door geven?Als een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, moeten we de behandeling helaas in rekening te brengen.

Wanneer je bij ons een sportlidmaatschap hebt, hoef je hiervoor niet te reserveren!