FYSIEQ BEAUTY

FysieQ biedt je een totaalpakket met vele aanvullende mogelijkheden. En dat is precies waarmee wij ons onderscheiden van elke andere schoonheidssalon, sportschool of afslankinstituut. Afhankelijk van je huidtype en wensen stellen we samen met jou een behandeling samen, waarbij de mogelijkheden om te combineren je alle vrijheid en ruimte bieden. Wil je je huid lekker laten verzorgen waardoor je stralend weer naar buiten stapt? Of wil je zachte handen en voeten terwijl je ondertussen van een masker geniet? Binnen FysieQ Beauty stellen we jouw voorkeuren centraal. 

We bieden behandelingen voor je gezicht en je lichaam, en hebben daarnaast een breed assortiment behandelingen specifiek voor figuurcorrectie.

Tevens zijn we Spa dealer. Zo bestel je gemakkelijk al je beauty producten van Spa bij ons!

Meer weten? Neem contact op via 0575-544680 of info@fysieq.nl. We zien je graag in onze beautysalon Zutphen!

GEZICHTSBEHANDELING

Wij bieden diverse (ontspannende) gezichtsbehandelingen. Bekijk onze opties.

LICHAAMSBEHANDELING

Verwen jezelf met één van onze lichaamsbehandelingen. Ook leuk als cadeau!

FIGUURCORRECTIES

Soms moeten we moeder natuur een handje helpen. Monica helpt graag!

ONZE SPECIALISTEN

“Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

Monica Beumer

Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

“Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen, met de Spa producten.”

Mariska Geerts

Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod onder Beauty bij gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en figuurcorrecties. En mis je iets, neem even contact op! 

Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn jullie voorwaarden?

FysieQ werkt vaak op afspraak. Als je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, wil je dit dan zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door geven?Als een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, moeten we de behandeling helaas in rekening te brengen.

Wanneer je bij ons een sportlidmaatschap hebt, hoef je hiervoor niet te reserveren!