Beauty ARRANGEMENTEN

WAT WIJ BIEDEN

Fysieq is een plek waar je komt om beter te worden, je beter te voelen,  en je beter over jezelf te voelen. We hebben een passie voor mensen. Mensen helpen herstellen, zich mooi laten voelen en fit laten zijn, dat vinden wij het leukste dat er is! Welke aanleiding je ook hebt om ons te bezoeken, we nodigen je van harte uit om ook onze overige disciplines te ervaren. Want wat is er fijner dan op een vertrouwde plek bijvoorbeeld een beauty behandeling te ondergaan, of gezellig te sporten en koffiedrinken?

Arrangementen

Je kunt afspraken combineren; eerst sporten en dan een lekker saunabezoek, laat je nagels doen terwijl je een gezichtsmasker krijgt, of ga na een fysiobehandeling lekker aan de pedicure. Bekijk onze arrangementen maar eens. We gaan geregeld leuke acties en aanbiedingen delen via onze social media, dus volg ons vooral op Facebook.

Het combineren va onze disciplines is qua prijs erg aantrekkelijk. Mocht je zelf een andere combinatie voor ogen hebben, neem dan vooral contact op! 

 

stuur een mail

Onze specialisten

“Myrthe staat naast haar deskundigheid bekend om haar warme en persoonlijke benadering. Ze is flexibel en denkt graag in oplossingen.
Myrthe van der Veen

Eigenaar, Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut

“Bij Rik voelen mensen zich meteen op hun gemak. Hij is een professional die met de nodige humor elk probleem vakkundig analyseert en aanpakt.”
Rik Ringenier

Eigenaar, Fysiotherapeut, Manueel therapeut

“Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. ”
Monica Beumer

Voedingscoach, Beautyexpert