0575-544680 info@fysieq.nl

LEEFSTIJL

Bij FysieQ geloven we dat gezondheid o.a. voortkomt en kan blijven bestaan door het aanleren van gezonde gewoontes. Ons team van voedingscoachen en fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in leefstijladvies.

FITNESS – LADIES ONLY  

 

Het buitensporten onder leiding van fysiotherapeut Stefan – op dinsdag- en vrijdagochtend – gaat ook in het najaar en de winter gewoon door!

Kom langs en doe mee om 09:00 uur. Of bel voor meer informatie 0575 544680.

 

Wij bieden een uniek concept. Wil je in een gezellige, huiselijke sfeer trainen, werken aan je fitheid of afvallen dan hoef je niet verder te zoeken. Er is dagelijks begeleiding van een fysiotherapeut. We hebben cardioapparatuur, krachtapparaten, een powerplate en bewegingsbanken. Er is ook voldoende oefenmateriaal om losse oefeningen te doen. Op deze manier werk je op een verantwoorde manier aan je herstel en het is nog leuk en gezellig ook. Start je met sporten bij ons? Wij maken een lichaamsanalyse en bespreken deze met je. Zo kun je, als je wilt, gericht werken aan probleemzones en ook je vooruitgang in kaart brengen.

Wil je iemand meenemen, altijd welkom. We maken graag kennis en laten je de mogelijkheden zien. Laat het ons even weten. Heb je moeite om gemotiveerd te worden of blijven en zoek je de bekende stok achter de deur? Ook hier hebben wij oplossingen voor, we kunnen je koppelen aan een trainingsmaatje, geven je een op maat gemaakt programma of begeleiden je zelf intensief, waar gewenst. Heb je lichamelijke klachten? Er zijn dagelijks fysiotherapeuten aanwezig om je te helpen, en we zijn toegankelijk voor rolstoel scootmobiel of rollator.

60+ fysiofit/circuittraining

Op dinsdagmiddag organiseren wij voor vanaf half september 60+ fysiofit/circuittraining. 
Vind je het fijn om in een klein groepje te oefenen met leeftijdsgenoten? Kom vrijblijvend een keer 60+ fitness voor dames en heren proberen. De training is onder begeleiding van fysiotherapeut Manon en evt. je kan in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Qi gong – voorlopig niet!

Op donderdagavond is er van 19.00 tot 20.00 bij FysieQ Qi gong.
Onder begeleiding van een professionele instructrice worden oefeningen gedaan die al duizenden jaren in China en Korea werden gebruikt voor het voorkomen van ziektes en de bevordering van een goede gezondheid. De oefeningen bevorderen de doorbloeding van alle delen van het lichaam. Je spieren en gewrichten kunnen veerkrachtiger en flexibeler worden. Het is ook een goede manier om te werken aan een goede houding. Als je een fitnessabonnement hebt is de Qi gong inbegrepen.

Personal training

Heb je behoefte aan een wekelijks of zelfs dagelijks terugkerende training of oefeningen sessie met een van ons, personal training is mogelijk. We gaan graag met je zitten om de mogelijkheden te bespreken.

We drinken graag een kopje koffie of thee met jou na de lessen.

Tarieven fitness

Inschrijfgeld  € 10,00
Jaarabonnement (o.b.v. automatische incasso) € 40,65 p.m.
Onbeperkt sporten: circuittraining, cardiofitness, bewegingsbanken, powerplate, infraroodsauna, pilates en Qi gong les.  
4-maanden abonnement € 46,30 p.m.
10x Fitness (3 maanden geldig) € 95,00
Na het sporten kun je gratis een kopje koffie, thee of water drinken.  
Op warme dagen is onze gezellige patio geopend. FysieQ heeft haar fitnesscenter voorzien van airconditioning.  
   
   
Infraroodsauna   
1x €   8,00
10x € 70,00
   
   
   
   
Voor de Fitness hoef je geen afspraak te maken.  
* Een jaarabonnement is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.  
** Sportschoenen die gebruikt worden op de cardio-apparatuur dienen schoon te zijn en bij voorkeur geen zwarte zolen te hebben.  

 

Sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland

FysieQ is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland! Hierdoor kan jij met gemiddeld 40% (belasting)voordeel bij ons sporten via de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Weet je niet zeker of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, of wil je jouw werkgever op deze mogelijkheid wijzen? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl of neem voor meer informatie contact op met de Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland. Fitness was nog nooit zo voordelig!

Klantenservice Bedrijfsfitness Nederland
Telefoon               0513 – 633 111
Email                    info@bfnl.nl 

ONZE SPECIALISTEN

“Stefan is fysiotherapeut en gespecialiseerd in sport en revalidatie. Hij werkt graag samen met jou aan de beste versie van jezelf.

Stefan Burkhardt

Fysiotherapeut, Sport, Revalidatie

“Bij Rik voelen mensen zich meteen op hun gemak. Hij is een professional die met de nodige humor elk probleem vakkundig analyseert en aanpakt.”

Rik Ringenier

Fysiotherapeut, Manueel therapeut