LEEFSTIJL

Bij FysieQ geloven we dat gezondheid o.a. voortkomt en kan blijven bestaan door het aanleren van gezonde gewoontes. Ons team van voedingscoaches en fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in leefstijladvies.

FITNESS 

 

Het buitensporten onder leiding van fysiotherapeut Stefan – op dinsdag- en vrijdagochtend – gaat ook in het najaar en de winter gewoon door!

Kom langs en doe mee om 09:00 uur. Of bel voor meer informatie 0575 544680.

Nu ook mannenfitness: di en do van 18:00-20:00, vrijdagmiddag van 14:00-16:00 en zaterdagochtend van 9.00-12:00.

Wij bieden een uniek concept. Wil je in een gezellige, huiselijke sfeer trainen, werken aan je fitheid of afvallen dan hoef je niet verder te zoeken. Er is dagelijks begeleiding van een fysiotherapeut. We hebben cardioapparatuur, krachtapparaten, een powerplate en bewegingsbanken. Er is ook voldoende oefenmateriaal om losse oefeningen te doen. Op deze manier werk je op een verantwoorde manier aan je herstel en het is nog leuk en gezellig ook. Start je met sporten bij ons? Wij maken een lichaamsanalyse en bespreken deze met je. Zo kun je, als je wilt, gericht werken aan probleemzones en ook je vooruitgang in kaart brengen.

Wil je iemand meenemen, altijd welkom. We maken graag kennis en laten je de mogelijkheden zien. Laat het ons even weten. Heb je moeite om gemotiveerd te worden/blijven en zoek je de bekende stok achter de deur? Ook hier hebben wij oplossingen voor. We kunnen je koppelen aan een trainingsmaatje, geven je een opmaat gemaakt programma of begeleiden je zelf intensief, waar gewenst. Heb je lichamelijke klachten? Er zijn dagelijks fysiotherapeuten aanwezig om je te helpen en we zijn toegankelijk voor rolstoel, scootmobiel of rollator.

60+ fysiofit/circuittraining

Op dinsdagmiddag organiseren wij 60+ fysiofit/circuittraining. Vind je het fijn om in een klein groepje te oefenen met leeftijdsgenoten? Kom vrijblijvend een keer 60+ fitness voor dames en heren proberen. De training is onder begeleiding van fysiotherapeute Manon. Eventueel kun je in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Personal training

Heb je behoefte aan een wekelijks of zelfs dagelijks terugkerende training of oefeningen sessie met een van ons, personal training is mogelijk. We gaan graag met je zitten om de mogelijkheden te bespreken.

We drinken graag een kopje koffie of thee met jou na de lessen.

Tarieven fitness

Inschrijfgeld € 10,00
Jaarabonnement (o.b.v. automatische incasso)€ 40,65 p.m.
Onbeperkt sporten: circuittraining, cardiofitness, bewegingsbanken, powerplate, infraroodsauna, pilates en Qi gong les. 
4-maanden abonnement€ 46,30 p.m.
10x Fitness (3 maanden geldig)€ 95,00
Na het sporten kun je gratis een kopje koffie, thee of water drinken. 
Op warme dagen is onze gezellige patio geopend. FysieQ heeft haar fitnesscenter voorzien van airconditioning. 
  
Personal training per half uur€ 35,00 
Personaltraining per uur€ 55,00
Mannenfitness€ 37,50 p.m.
Jaarabbonement€ 447,00 p.j
  
Infraroodsauna 
1x€ 8,00
10x€ 70,00
Voor de Fitness hoef je geen afspraak te maken. 
* Een jaarabonnement is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. 
** Sportschoenen die gebruikt worden op de cardio-apparatuur dienen schoon te zijn en bij voorkeur geen zwarte zolen te hebben. 

 

Sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland

FysieQ is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland! Hierdoor kan jij met gemiddeld 40% (belasting)voordeel bij ons sporten via de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Weet je niet zeker of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, of wil je jouw werkgever op deze mogelijkheid wijzen? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl of neem voor meer informatie contact op met de Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland. Fitness was nog nooit zo voordelig!

Klantenservice Bedrijfsfitness Nederland
Telefoon               0513 – 633 111
Email                    info@bfnl.nl

ONZE SPECIALISTEN

“Myrthe staat naast haar deskundigheid bekend om haar warme en persoonlijke benadering. Ze is flexibel en denkt graag in oplossingen.”

Myrthe van der Veen

(BIG nr 19911759304), Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut

“Bij Rik voelen mensen zich meteen op hun gemak. Hij is een professional die met de nodige humor elk probleem vakkundig analyseert en aanpakt.”

Rik Ringenier

(BIG nummer 19914531904), Fysiotherapeut, Manueeltherapeut

“Stefan is fysiotherapeut en gespecialiseerd in sport en revalidatie. Hij werkt graag samen met jou aan de beste versie van jezelf.

Stefan Burkhardt

(BIG nummer 29925726204), Fysiotherapeut, Sport, Revalidatie

“Manon past perfect in ons team, ze is rustig, veelzijdig en flexibel als algemeen fysiotherapeut maar ook op het gebied van revalidatie.”

Manon Rikkert

(BIG nummer 79926567804), Fysiotherapeut, Revalidatie