SPA GEZICHTSBEHANDELINGEN

AFSPRAAK MAKEN

SPA BIO-PEEL

SPA GEZICHTSBEHANDELINGEN

SPA Hydra Treatment – 60 min €59,95
Deze behandeling richt zich op de droge/vochtarme huid. Er wordt gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau wordt hersteld waardoor de huid er weer vol uitziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn.

SPA Happy Treatment – 60 min €59,95
Deze behandeling is speciaal voor de huid tijdens een chemo en/of de gevoelige huid met couperose/rosacea. We richten ons voornamelijk op het kalmeren en verzorgen van de huid. De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.

SPA Collageen Boost Treatment – 60 min €59,95
Deze behandeling is voor de huid met tekenen van veroudering. We werken met veel actieve werkstoffen en er wordt gemasseerd met een rijk olieserum.

SPA Clear Treatment – 60 min € 59,95
Deze behandeling is voor de onzuivere en/of acne huid. Er wordt gewerkt met salicylzuur en Benzoyl Peroxide waar nodig. De huid en de poriën worden diep gereinigd en de talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.

SPA Short Clean Up Treatment – 30 min €34,50
Een snelle diepreinigende behandeling van de huid bestaande uit oppervlakte reiniging, scrub/peeling, onzuiverheden verwijderen en een dagverzorging.

stuur een mail

ONZE SPECIALISTEN

”Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen, met de Spa producten.”

Mariska Geerts

Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

“Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

Monica Beumer

Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER

Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Wie is de beautyexpert bij FysieQ?

Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!

Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?

Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?

Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.

Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?

Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.