SPA BIO-PEEL

AFSPRAAK MAKEN

SPA BIO-PEEL

SPA BIO-PEEL

Onze Bio-Peel van Salonnepro is een kruidenpeeling waarbij een mix van 100% natuurlijke kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel en door middel van massage op de huid aangebracht. Hierdoor worden de voedingstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid en zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.

De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd. Daarnaast heeft de Bio-Peel een sterk ontgiftende werking. Echt een enorme voedingsboost voor je huid!

 Een eenmalige behandeling met de Bio-Peel is effectief om dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingstoffen. De huid voelt zacht aan met een egale teint en je ervaart algehele huidverbetering.

 Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen past u de behandeling toe in kuurverband. Een kuurverband bestaat uit 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio-Peel te herhalen.

Om onderstaande huidproblemen te verbeteren raden we een behandeling in kuurverband aan: 

  • huid met puistjes, onbalans
  • de huid die met puistjes te maken heeft gehad (acne-littekens)
  • rimpelvorming
  • grove poriën, veel huidreliëf
  • verslapping van de huid
  • hyperpigmentatie, zonneschade

BioPeel:
€69,95 per behandeling
€250,- voor kuur van 4x

Dit is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht met maar liefst 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. De huid krijgt hierdoor een intensieve voedingsboost, ontgift en gaat zich van binnenuit herstellen wat een prachtig resultaat gaat geven. Voor een intensieve huidverbetering met langdurige resultaten pas je de behandeling in kuurverband aan met een interval van 7-14 dagen. Geschikt voor de huid met puistjes/littekens, rimpelvorming, grove poriën, verslapping van de huid, hyperpigmentatie, zonneschade

stuur een mail

ONZE SPECIALISTEN

”Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen.”

Mariska Geerts

Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

“Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

Monica Beumer

Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER

Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Wie is de beautyexpert bij FysieQ?

Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!

Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?

Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?

Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.

Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?

Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.