Over ons

HOI, WIJ ZIJN FYSIEQ.

Wij zijn een jong bedrijf, gevestigd in Zutphen. Samen hebben wij vele jaren ervaring op het gebied van fysiotherapiehealth en beauty.

We hebben een passie voor mensen. Mensen helpen herstellen, zich mooi laten voelen en fit laten zijn, dat vinden wij het leukste dat er is.

We vinden het bij FysieQ belangrijk dat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij verdient. Wij hebben een klein, kundig team en streven ernaar om altijd duidelijke en eerlijke informatie te geven over onze behandelingen en de kosten hiervan.

Samen met jou werken we aan een optimaal resultaat, of dit nu is op het gebied van je gezondheid, lichamelijke klachten of beauty.

Wij staan voor jou klaar!

 

Wat wij doen?

Bij ons kun je terecht voor:

kijk voor meer informatie bij Fysiotherapie, Beauty of Leefstijl.

 

Bij ons vind je dit alles onder één dak, wat maakt dat je de verschillende behandelingen goed kunt combineren. Heb je bijvoorbeeld een afspraak voor de fysiotherapie, maar wil je ook een pedicure of beauty-afspraak? Dan plannen we de afspraken direct na elkaar. Of kom je bij ons voor het afvallen en leefstijladvies; we laten je graag onze sportschool zien. Duo-afspraken voor bijvoorbeeld twee partners, familieleden of vrienden/vriendinnen zijn bij ons ook mogelijk.

Bel ons gerust voor meer info! 0575-544680

 

Podotherapeut in Zutphen als partner

Bent je op zoek naar een podotherapeut? In het pand  van onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich ook een podotherapiepraktijk ‘Voetencentrum Wender’. De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. De wachtruimte bevindt zich bij binnenkomst ook op de begane grond. Ga voor meer informatie naar de website van onze partner: Wender Voetencentrum in Zutphen

 

Ook leuk om in de gaten te houden is onze Facebook-site en Instagram, hier komen geregeld leuke aanbiedingen/nieuwtjes en tips op!

 

Ons team

“Myrthe staat naast haar deskundigheid bekend om haar warme en persoonlijke benadering. Ze is flexibel en denkt graag in oplossingen.

Myrthe van der Veen (BIG nr 19911759304)

Eigenaar, Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut

“Bij Rik voelen mensen zich meteen op hun gemak. Hij is een professional die met humor elk probleem vakkundig analyseert en aanpakt.”

Rik Ringenier (BIG nr 19914531904)

Eigenaar, Fysiotherapeut, Manueel therapeut

“Stefan is fysiotherapeut en gespecialiseerd in sport en revalidatie. Hij werkt graag samen met jou aan de beste versie van jezelf.

Stefan Burkhardt

(BIG nummer 29925726204), Fysiotherapeut, Sport, Revalidatie

“Manon past perfect in ons team, ze is rustig, veelzijdig en flexibel als algemeen fysiotherapeut maar ook op het gebied van revalidatie.

Manon Rikkert

(BIG nummer 79926567804) , Fysiotherapeut, Revalidatie

“Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

Monica Beumer

Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

“Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen.”

Mariska Geerts

Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

Wil je ook werken bij Fysieq?

Check hier de openstaande vacatures!