25
November 2018
Beauty
Life
Health

FysieQ gaat samenwerken met Oolaboo

Oolaboo is een wereldwijd bekend maar toch echt
Zutphens merk! Als kleine ondernemers vinden wij het
belangrijk om met andere lokale bedrijven zaken te doen.

De voornaamste reden om voor Oolaboo te kiezen
is omdat ze prachtige producten voor alle huidtypen
hebben!

In november zijn FysieQ’s beauty specialiste Monica en
stagiaire Michelle getraind in het gebruik van Oobaloo, want
ondanks jarenlange ervaring is het toch van belang
precies te weten wat elk product doet, om het beste
resultaat eruit te kunnen halen.

Inmiddels zijn ze aardig bedreven in het gebruik van Oobaloo en zowel zijzelf als de mensen die het ondergingen waren super tevreden! Wij hebben de lijn die we zelf toepassen in de behandelingen natuurlijk gewoon in huis, maar kunnen
je ook adviseren en helpen bij de aanschaf van andere productlijnen van Oobaloo.
Ook ervaren hoe we met Oobaloo het beste uit jouw huid halen? Maak een afspraak voor een kennismakingsarrangement, nu van 59,95 voor 49,95 euro!

stuur een mail

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?
Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER
Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?
Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.
Wie is de beautyexpert bij FysieQ?
Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!
Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?
Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.
Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?
Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.
Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?
Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.