12

April 2018
Beauty
Life
Health

Monica Beumer, onze whizzkid op het gebied van beauty & health. In de regio Zutphen zeker geen onbekend gezicht. Jarenlang was zij al het gezicht van Silhouette en nu dus de whizzkid van FysieQ..

Started from the bottom

Now she’s here! Al ruim 10 jaar voorziet zij menigeen van advies op het gebied van voeding en health. Monica, ooit begonnen als stagiair, zit ruim 10 jaar in het vak. Dat ze passie heeft voor haar vak blijkt uit het feit dat ze een lopende encyclopedie is als het gaat om beauty en health.  Gelukkig heeft ze ook nog een leven naast haar werk 😉 Met enige regelmaat steelt onze Monica de show tijdens haar andere passie, bootcamp! “Even lekker het koppie leegmaken” zoals ze het zelf zegt.

Wat wij van Monica vinden

Wij vinden Monica een schatje! Vooral tijdens de eerste dag, dat we zelf soms nog zoekende waren, heeft ze laten zien dat ze een echte teamplayer is. Daarnaast is ze een echte expert in haar vak. Wij zijn blij met jou Monica! 

Meet Monica

Zit je zelf niet helemaal lekker in je vel, of wil je dat we moeder natuur een handje helpen?  No worries! Monica voorziet je niet alleen van een eerlijk advies maar denkt ook echt met je mee wat de beste behandelmethode is. Heb je vragen? Neem dan contact met haar op!

Bezoek ons

stuur een mail

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?
Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER
Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?
Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.
Wie is de beautyexpert bij FysieQ?
Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!
Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?
Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.
Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?
Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.
Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?
Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.