LipoLizz

Staat uw klacht er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

LIPOLIZZ

Vind je het idee van de cryolipolyse niet prettig, maar wil je toch graag van je probeemzones af? Bij FysieQ hebben we ook de beschikking over de LipoLizz, waarbij vetcellen krimpen door behandeling met een lage, veilige, laserenergie. De behandeling met de LipoLizz is geschikt voor de behandeling van de;

 • midden- en onderbuik
 • boven-, midden- en onderrug
 • billen en dijen
 • armen

De LipoLizz is net als Cryolipolyse een veilig en effectief alternatief voor liposuctie. De behandeling vindt plaats in 30 minuten en richt zich op de vetcellen in je probleemzones. Er worden poriën in de celwanden van de vetcellen gemaakt, zodat opgeslagen water, triglyceriden en vrije vetzuren loskomen en op natuurlijke wijze via ons lymfesysteem kunnen worden afgevoerd. De vetcellen worden bij deze behandeling niet verwijderd maar zullen krimpen. Meetbare resultaten zijn vaak al na een aantal behandelingen te zien Drink na de behandeling voldoende water en blijf in beweging, om op een natuurlijke manier de afvoer van afvalstoffen te stimuleren.Voor het beste resultaat combineren we de behandeling met de LipoLizz met intensieve bindweefselmassage door de Starvac, om de afvoer van vrije vetzuren te versterken.Ook bij behandeling met de LipoLizz adviseren we de leefstijl te optimaliseren en voor voldoende lichaamsbeweging te zorgen, dit om de behaalde resultaten te behouden!

Een afspraak maken bij FysieQ Beauty 

  Wil je een afspraak maken voor een beautybehandeling, massage of een andere behandeling bij beautysalon Zutphen? Dat kan! Hiervoor kunje contact met ons opnemen via: 0575 – 544680.
  Dit telefoonnummer kan uiteraard ook gebruikt worden wanneer je op zoek bent naar meer informatie. 
  We zien je graag in onze beautysalon Zutphen!

  Prijzen:

  • Kuur 10x € 350,00Kuur
  • Per keer € 40,00

  FysieQ werkt uitsluitend op afspraak. Voor alle behandelingen dient u vooraf een afspraak te maken. Indien je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, dien je dit zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, behouden we ons het recht voor deze behandeling in rekening te brengen. Wanneer je bij ons een sportlidmaatschap hebt, hoef je hiervoor niet te reserveren.

  stuur een mail

  ONZE SPECIALISTEN

  “Myrthe staat naast haar deskundigheid bekend om haar empatische manier van behandelen. Ze is flexibel en denkt graag in oplossingen.

  Myrthe van der Veen

  Bekkenfysiotherapeut, Fysiotherapeut

  Bij Rik voelen mensen zich meteen op hun gemak. Hij is een professional die met de nodige humor elk probleem vakkundig analyseert en aanpakt.”

  Rik Ringenier

  Fysiotherapeut, Manueel therapeut

  FAQ BEAUTY

  Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

  Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER

  Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

  Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

  Wie is de beautyexpert bij FysieQ?

  Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!

  Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?

  Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

  Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?

  Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.

  Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?

  Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.