FIGUURCORRECTIES

AFSPRAAK MAKEN

Figuurcorrecties

Wij geloven dat schoonheid van binnen en van buiten zit, zit je lekker in je vel, dan straal je dat uit naar buiten.Wij kunnen je helpen om de mooiste versie van jou naar buiten te laten komen. FysieQ is gespecialiseerd in het ondersteunen van het lichaam als je wilt afvallen of juist al veel afgevallen bent! Ook ben je aan het goede adres voor gezichtsbehandelingen; bijvoorbeeld het verbeteren van de huidstructuur na gewichtsverlies en bij veroudering.

De behandelingen van FysieQ onderscheiden zich doordat iedere behandeling wordt afgestemd op huidtype en huidconditie en er een grote verscheidenheid aan behandelingen mogelijk is. Er wordt gebruik gemaakt van professionele, geavanceerde producten en apparatuur die de effecten van de behandeling aanzienlijk vergroten.

Wij bieden de volgende behandelingen aan:

CRYOLIPOLYSE BEHANDELING BIJ LOKALE VETOPHOPING

Heb je last van een “zwembandje”, of wordt je geplaagd door “lovehandles”? Lokaal vet verliezen is nu mogelijk. Cryolipolyse is een behandelmethode waarbij vetcellen worden afgekoeld. Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen niet goed bestand zijn tegen kou, deze veranderen van structuur als ze onder de 9˚C komen. Er vindt een soort kristallisatie plaats van de vetcellen, en het lichaam ziet dit als ongewenst. Via een natuurlijke weg, de nieren en de lever zijn hierbij betrokken, worden de cellen afgevoerd uit het lichaam. 

De behandeling is als volgt; om de huid te beschermen wordt er een speciaal membraam aangebracht op het te behandelen gebied. Een speciale applicator wordt doelgericht op je probleemgebied geplaatst. Door middel van vacuüm wordt de vetplooi voorzichtig in de applicator getrokken en tussen twee koelplaten tot 4˚C gekoeld. In dit stadium bereiken de vetcellen een stadium dat lijkt op bevriezing en zullen ze veranderen van structuur. De andere cellen in je lichaam reageren niet op de lokale kou. Deze behandeling duurt zo’n 45 minuten.

Het natuurlijk proces van het afsterven en afvoeren van de vetcellen gaat door na de behandeling. De eerste resultaten zijn binnen drie tot vier weken zichtbaar, maar het grootste effect zul je na een maand of twee gaan zien. De vetafbraak is extra te stimuleren door een week na de behandeling intensieve bindweefselmassage toe te passen met de Starvac SP Dermotherapie. Dit stimuleert de afvoer van afvalstoffen en geeft de huid een mooie vorm. Deze bindweefsel massage is de perfecte nabehandeling en draagt bij aan een verbluffend eindresultaat.

Je zult absoluut tevreden blijven met de verandering van de probleemzones, de verwijdering van de behandelde vetcellen is permanent, mits je daarna niet opnieuw aankomt natuurlijk. In slechts één behandeling is al een plaatselijke afname van 20 tot 22% van het onderhuids vetweefsel mogelijk!

Het allerbeste resultaat bereik je in combinatie met een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging, bij FysieQ krijg je advies van een fysiotherapeut om optimaal resultaat te garanderen

De voordelen:

 • de behandeling is via de buitenkant van het lichaam (non invasief)
 • geen herstelperiode en geen bijwerkingen
 • vrijwel pijnloos
 • er zijn slechts 2 tot 3 behandelingen nodig
 • zeer veilig en effectief

Prijzen:

 • Kuur van 3 behandelingen € 395,00
 • Losse behandeling € 150,00
STARVAC DERMOTHERAPIE BIJ CELLULITE

Bij FysieQ behandelen we cellulite met de Starvac SP®, dit is een apparaat dat als een soort stofzuiger (vacuüm), het bindweefsel mechanisch masseert.Deze behandeling van cellulite is wetenschappelijk bewezen, en je hoeft geen operatie te ondergaan!

 • er vindt verbetering van de doorbloeding van de huid plaats
 • het onderhuidse vet wordt losgemaakt en afgevoerd
 • het bindweefsel krijgt haar elasticiteit terug
 • de huid ziet er beter uit en voelt zacht aan

Prijzen

 • Kuur van 10 behandelingen € 350,00
 • Per 5 behandelingen € 187,50
 • Losse behandeling € 42,50
EMS BODYFORMER VOOR LOKALE VERSTEVIGING

Met de bodyformer® kun je lokaal afslanken en verstevigen, precies waar jij dat wilt. Vervelende probleemzones aanpakken, zonder zware trainingen. De bodyformer is erg geschikt om vetophopingen op de heupen of dijen te verminderen of een slankere buik te krijgen. De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie en bindweefselversteviging. Vetophopingen in je lichaam worden afgebroken en afgevoerd. Deze behandeling is pijnloos; je ligt ontspannen op een comfortabele stoel. Er vindt een meting plaats vóór en na de tien behandelingen, zodat je het resultaat duidelijk kunt zien. Het belangrijkst is natuurlijk jouw gevoel, na een aantal behandelingen ga je het effect duidelijk zien en voelen!

De EMS bodyformer is toepasbaar bij:

 • verminderen van de omvang
 • het versterken van de spieren
 • na de bevalling
 • het afvoeren van vocht (lymfedrainage)
 • vermindering van cellulitis

Prijzen:

 • Kuur van 10 behandelingen € 275,00
 • Per 5 behandelingen € 150,00
 • Losse behandeling € 32,50

Meer weten? Neem vooral contact op!

stuur een mail

FAQ FIGUURCORRECTIE

Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?

Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?

Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.

Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?

Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.