LICHAAMSBEHANDELINGEN

AFSPRAAK MAKEN

LICHAAMSBEHANDELINGEN

FysieQ biedt een groot aantal behandelingen voor het lichaam, zowel gericht op uiterlijk als op gezondheid. Onder de reguliere lichaamsbehandelingen valt het onderstaande. Over de figuurcorrecties en gezondheid gerelateerde behandelingen en programma’s vind je op hun eigen pagina’s meer informatie.

We maken altijd gebruik van professionele, geavanceerde producten en apparatuur die de effecten van de behandeling aanzienlijk vergroten.

Uiteraard bieden we ook diensten als ontharen van lichaam (en gezicht) door middel van harsen.

STARVAC DERMOTHERAPIE

Intensieve Bindweefselmassage voor het lichaam

Cellulite is een vervelende aandoening waar ruim 80% van alle vrouwen mee te maken krijgt. De belangrijkste oorzaak van cellulite is een verminderde bloedsomloop. Hierdoor ontstaan oneffenheden op de huid, ook wel sinaasappelhuid genoemd. Cellulite komt voor op de benen, billen en buik. Gelukkig is er een manier om cellulite te behandelen. FysieQ kan u hierbij helpen.

Bij FysieQ behandelen we cellulite met de Starvac Dermotherapie, dit is een apparaat dat als een soort stofzuiger (vacuüm), het bindweefsel mechanisch masseert.Deze behandeling van cellulite is wetenschappelijk bewezen, en je hoeft geen operatie te ondergaan!

+er vindt verbetering van de doorbloeding van de huid plaats

+het onderhuidse vet wordt losgemaakt en afgevoerd

+het bindweefsel krijgt haar elasticiteit terug

+de huid ziet er beter uit en voelt zacht aan

Prijzen:

 • Kuur 10x € 350,00
 • Per 5x € 187,50
 • Los € 42,50

Wat is cellulite?

Cellulite is een verkleving van onderhuids vet als gevolg van een verstoorde stofwisseling in het bindweefsel. De meeste vrouwen denken dat cellulite alleen ontstaat bij overgewicht, maar dit is niet zo. Maar liefst 9 van de 10 vrouwen krijgt, ongeacht het gewicht, te maken met cellulite.

Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite ontstaat onder andere door verkeerde voeding. Hoewel overgewicht op zich geen invloed heeft op het ontstaan van cellulite, zal een ongezond eetpatroon de vorming van cellulite wel versterken. Ook alcohol en koffie zorgen voor de afvalstoffen die verantwoordelijk zijn voor cellulite. Tot slot hebben roken en stress invloed op de ontwikkeling van cellulite.

Naast een verkeerd voedingspatroon is de belangrijkste reden de hormoonwerking. Huidweefsel is zeer gevoelig voor hormonale veranderingen die de vorming van vetopeenhopingen en vetreserves stimuleren.

Cellulite voorkomen:
Er zijn vele factoren die van invloed zijn op de vorming van cellulite. Door de verschillende factoren is cellulite nooit volledig te voorkomen. Er zijn echter wel een aantal zaken die je zelf kunt doen om je lichaam gezond te houden en zo cellulite te verminderen.

 • Drink veel water en groene thee
 • Sport regelmatig
 • Beperk uw alcohol- en koffiegebruik
 • Vermijd zoveel mogelijk verzurende producten of producten met veel suiker

De cellulite behandeling                                                                               

FysieQ werkt met hoogwaardige apparatuur die de huidplooi pakt en door in en uitrollende bewegingen bewerkt, Het is een soort huidgymnastiek dat het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop  en het lymfvatenstelsel stimuleert en de afvoer van afvalstoffen bevordert. Het zet een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en het maakt de huid gezond en sterk. Naast de massages met de Starvac Dermotherapie raadt FysieQ gezonde voeding, veel water en enige beweging aan.

BODYFORMER

EMS TRAINING

Met de bodyformer® kun je lokaal afslanken en verstevigen, precies waar jij dat wilt. Vervelende probleemzones aanpakken, zonder zware trainingen. De bodyformer is erg geschikt om vetophopingen op de heupen of dijen te verminderen of een slankere buik te krijgen. De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie en bindweefselversteviging. Vetophopingen in je lichaam worden afgebroken en afgevoerd. Deze behandeling is pijnloos; je ligt ontspannen op een comfortabele stoel. Er vindt een meting plaats vóór en na de tien behandelingen, zodat je het resultaat duidelijk kunt zien. Het belangrijkst is natuurlijk jouw gevoel, na een aantal behandelingen ga je het effect duidelijk zien en voelen!

De EMS bodyformer is toepasbaar bij:

 • verminderen van de omvang
 • het versterken van de spieren
 • na de bevalling
 • het afvoeren van vocht (lymfedrainage)
 • vermindering van cellulitis

Kosten

 • Kuur 10x € 275,00 (op basis van 5 weken 2x per week)
 • Per 5x € 187,50 (op basis van 5 weken 1x per week)
 • Los € 42,50
PRESSOTHERAPIE

Pressotherapie wordt gebruikt bij zowel cosmetische therapie als bij fysiotherapie. De therapie heeft als doel om drainage en oedeem in bloedvatenstelsels en lymfestelsels te reduceren. Het activeert de circulatie van het (bloed)vaatstelsel en het lymfestelsel en stimuleert hierdoor de absorptie van vocht en draineert dit naar de organen. Pressotherapie is een computergestuurde (luchtdruk)massage van benen, buik en armen. Lymfedrainage is een hele rustige en zachte massagetechniek. De behandeling is aangenaam en pijnloos.

Prijzen:

 • Kuur 10x € 275,00
 • Per 5x € 150,00
 • Losse behandeling € 32,50
CRYOLIPOLYSE BEHANDELING BIJ LOKALE VETOPHOPING

Heb je last van een “zwembandje”, of wordt je geplaagd door “lovehandles”? Lokaal vet verliezen is nu mogelijk. Cryolipolyse is een behandelmethode waarbij vetcellen worden afgekoeld. Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen niet goed bestand zijn tegen kou, deze veranderen van structuur als ze onder de 9˚C komen. Er vindt een soort kristallisatie plaats van de vetcellen, en het lichaam ziet dit als ongewenst. Via een natuurlijke weg, de nieren en de lever zijn hierbij betrokken, worden de cellen afgevoerd uit het lichaam.

Cryolipolyse behandeling

De behandeling is als volgt; om de huid te beschermen wordt er een speciaal membraam aangebracht op het te behandelen gebied. Een speciale applicator wordt doelgericht op uw probleemgebied geplaatst. Door middel van vacuüm wordt de vetplooi voorzichtig in de applicator getrokken en tussen twee koelplaten tot 4˚C gekoeld.

In dit stadium bereiken de vetcellen een stadium dat lijkt op bevriezing en zullen ze veranderen van structuur. De andere cellen in je lichaam reageren niet op de lokale kou. Deze behandeling duurt zo’n 45 minuten.

Het natuurlijk proces van het afsterven en afvoeren van de vetcellen gaat door na de behandeling. De eerste resultaten zijn binnen drie tot vier weken zichtbaar, maar het grootste effect zul je na een maand of twee gaan zien. De vetafbraak is extra te stimuleren door een week na de behandeling intensieve bindweefselmassage toe te passen met de Starvac SP Dermotherapie. 

Als je een gezonde leefstijl aanhangt en niet plotseling veel aankomt in gewicht, zul je absoluut tevreden blijven met de verandering van de probleemzones, de verwijdering van de behandelde vetcellen is permanent. In slechts één behandeling is een afname van 20 tot 22% van het onderhuids vetweefsel mogelijk.

Het allerbeste resultaat bereik je in combinatie met een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging, bij FysieQ krijg je advies van een fysiotherapeut om optimaal resultaat te garanderen

De voordelen van cryolipolyse

 • de behandeling is via de buitenkant van het lichaam (non invasief)
 • geen herstelperiode en geen bijwerkingen
 • vrijwel pijnloos
 • er zijn slechts 2 tot 3 behandelingen nodig
 • zeer veilig en effectief

Om de vetafbraak te activeren raden wij u aan om een week ná de behandeling een aantal intensieve bindweefsel massages te ondergaan met onze Starvac SP Dermotherapie. Dit om de afvoer van afvalstoffen die vrijkomen te stimuleren en de huid een mooie vorm te geven. Deze bindweefsel massage is de perfecte nabehandeling en draagt bij aan een verbluffend eindresultaat.

 

Prijzen:

 • Kuur 3 behandelingen € 395,00
 • Losse behandeling € 150,00
RUGMASSAGE

Rugmassage

30 minuten ontspannenden rugmassage € 35,00

LICHAAMSMASSAGE

Lichaamsmassage

45 minuten ontspannende lichaamsmassage van buik, rug, schouders en benen € 48,50

SPORTMASSAGE

Sportmassage

30 minuten stevige sportmassage € 39,00

stuur een mail