NIEUW! Vanaf 1 augustus EGYM

Vrouwenfitness

Het buitensporten - op dinsdag- en vrijdagochtend - gaat ook in het najaar en de winter gewoon door! Kom langs en doe mee om 09:00 uur. 

Uniek concept

Wij bieden een uniek concept. Wil je in een gezellige, huiselijke sfeer trainen, werken aan je fitheid of afvallen dan hoef je niet verder te zoeken. Er is dagelijks begeleiding van een fysiotherapeut. We hebben cardioapparatuur, krachtapparaten, een powerplate en bewegingsbanken. Er is ook voldoende oefenmateriaal om losse oefeningen te doen. Op deze manier werk je op een verantwoorde manier aan je herstel en het is nog leuk en gezellig ook. Start je met sporten bij ons? Wij maken een lichaamsanalyse en bespreken deze met je. Zo kun je, als je wilt, gericht werken aan probleemzones en ook je vooruitgang in kaart brengen.

Altijd welkom

Wil je iemand meenemen, altijd welkom. We maken graag kennis en laten je de mogelijkheden zien. Laat het ons even weten. Heb je moeite om gemotiveerd te worden/blijven en zoek je de bekende stok achter de deur? Ook hier hebben wij oplossingen voor. We kunnen je koppelen aan een trainingsmaatje, geven je een opmaat gemaakt programma of begeleiden je zelf intensief, waar gewenst. Heb je lichamelijke klachten? Er zijn dagelijks fysiotherapeuten aanwezig om je te helpen en we zijn toegankelijk voor rolstoel, scootmobiel of rollator.

60+ fitness

Op dinsdagmiddag organiseren wij 60+ fysiofit/circuittraining. Vind je het fijn om in een klein groepje te oefenen met leeftijdsgenoten? Kom vrijblijvend een keer 60+ fitness voor dames en heren proberen. De training is onder begeleiding van fysiotherapeute Manon. Eventueel kun je in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Personal training

Heb je behoefte aan een wekelijks of zelfs dagelijks terugkerende training of oefeningen sessie met een van ons, personal training is mogelijk. We gaan graag met je zitten om de mogelijkheden te bespreken. We drinken graag een kopje koffie of thee met jou na de lessen.

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!