NIEUW! EGYM

Pressotherapie wordt gebruikt bij zowel de cosmetische therapie als bij fysiotherapie. De therapie heeft als doel om drainage en oedeem in bloedvatenstelsels en lymfestelsels te reduceren. Het activeert de circulatie van het (bloed)vaatstelsel en het lymfestelsel en stimuleert hierdoor de absorptie van vocht en draineert dit naar de organen. Pressotherapie is een computergestuurde (luchtdruk)massage van benen, buik en armen. Lymfedrainage is een hele rustige en zachte massagetechniek. De behandeling is aangenaam en pijnloos.
Prijzen:
Kuur 10x € 275,00
Per 5x € 150,00
Losse behandeling € 32,50
 
FysieQ biedt een totaalpakket met aanvullende mogelijkheden. En dat is precies waarmee wij ons onderscheiden van elke andere schoonheidssalon, sportschool of afslankinstituut. Binnen onze beautysalon Zutphen stellen we jouw voorkeuren centraal en bespreken we samen welke behandelingen geschikt zijn voor uw huidtype en -conditie.
 
Een afspraak maken voor Compressietherapie?
Dat kan! Hiervoor kun je contact met ons opnemen via: 0575 – 544680.
Dit telefoonnummer kan uiteraard ook gebruikt worden wanneer je op zoek bent naar meer informatie. We zien je graag in onze beautysalon Zutphen!
FysieQ werkt uitsluitend op afspraak. Voor alle behandelingen dient u vooraf een afspraak te maken. Indien je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, dien je dit zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, behouden we ons het recht voor deze behandeling in rekening te brengen. Wanneer je bij ons een sportlidmaatschap hebt, hoef je hiervoor niet te reserveren.