HUIDVERBETERING L300

AFSPRAAK MAKEN

HUIDVERBETERING

L300 Lymfobiony

Baanbrekend in gelaatsverzorging is de L300 Lymfobiony. Deze ontspannen behandeling vervangt een standaard facial. Naarmate je ouder wordt, ondergaat de huid een aantal zichtbare veranderingen: pigmentvlekken, fijne lijntjes, verminderde elasticiteit en vergroving van de textuur van de huid. Met dit professionele systeem kunnen specifieke probleemzones in je gezicht en hals worden behandeld met een zichtbaar en duurzaam resultaat.

 Toepasbaar bij:

  • Vermoeide ogen
  • Couperose
  • Fijne rimpels
  • Verslapte huid
  • Grove poriën
  • Vale en vermoeide huid

Hoe werkt het:

De lymfobiony combineert 4 verschillende functies:

• Detoxificatie; stimuleren van de lymfecirculatie d.m.v. cellulaire elektro magnetische pulsen
• Ultrasound peeling; dieptereining
• Tonificatie; lifting d.m.v. cellulaire elektro magnetische pulsen
• Cold laser; Heeft een hestellend vermogen op beschadigde weefsels en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

• Alle behandelingen worden ondersteund met onze speciaal ontwikkelde verzorgingslijn Lymphiris

De huid wordt gemodelleerd en eventuele rimpeltjes zullen vervagen. De huid wordt egaler en het verouderingsproces wordt afgeremd. Een ouder wordende huid heeft behoefte aan de vorming van collageen en elastine. De Lymfobiony stimuleert de aanmaak hiervan waardoor rimpeltjes minder zichtbaar worden en de huid strakker wordt. De Lymfobiony stimuleert tevens het natuurlijke herstelvermogen van de huid.

Kort samengevat:

Deze behandeling lift de gezichtsspieren en stimuleert de doorbloeding. Daarnaast wordt de lymfecirculatie geactiveerd en het bindweefsel verstevigt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat adviseren wij 5 á 6 behandelingen in kuurverband (1x per week) en eens in de 5 weken een behandeling om de resultaten te behouden.  

Prijs per behandeling:
€79,95

Een afspraak maken bij FysieQ Beauty

Wil je een afspraak maken voor een beautybehandeling, massage of een andere behandeling bij beautysalon Zutphen? Dat kan! Hiervoor kunje contact met ons opnemen via: 0575 – 544680.
Dit telefoonnummer kan uiteraard ook gebruikt worden wanneer je op zoek bent naar meer informatie.
We zien je graag in onze beautysalon Zutphen!

FysieQ werkt uitsluitend op afspraak. Voor alle behandelingen dient u vooraf een afspraak te maken. Indien je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, dien je dit zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, behouden we ons het recht voor deze behandeling in rekening te brengen. Wanneer je bij ons een sportlidmaatschap hebt, hoef je hiervoor niet te reserveren.

stuur een mail

ONZE SPECIALISTEN

“Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen.”

Mariska Geerts

Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

“Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

Monica Beumer

Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER

Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Wie is de beautyexpert bij FysieQ?

Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!

Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?

Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?

Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.

Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?

Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.