AFVALLEN

Staat uw klacht er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

SILPROXS DIEET

Het kiezen van het juiste dieet is een lastige opgave! Er zijn veel diëten beschikbaar en de beloofde effecten zijn enorm. Maar in de praktijk is het lastig om de vaak strenge regels van uw dieet te volgen en ook valt de gewichtsafname vaak tegen. Bij FysieQ maken wij met succes gebruik van het SilproXs proteïnedieet.                      In combinatie met de juiste beweging op onze afslankapparatuur kunt u hiermee al snel 15kg in twee maanden tijd kwijt raken

VOORDELEN SILPROXS DIEET

Afvallen is vaak ook mentaal vrij zwaar. Daarom is het juist fijn om tijdens het dieet op een gestructureerde manier begeleid te worden. Het team van FysieQ staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast monitoren wij het resultaat op de voet, daar waar nodig kunnen we het dieet bijsturen.

  1. Intensieve persoonlijke begeleiding
  2. Verlies van 6 tot 10 kg per maand
  3. Geen verlies van spiermassa
  4. Geen jojo effect
  5. Medisch onderbouwd
  6. Gemakkelijk en comfortabel
  7. Geen hongergevoel
  8. Geen slappe huid
  9. Geen vermoeid gevoel

HOE WERKT HET?

Het SilproXs proteïnedieet bestaat uit vijf fases. Deze fases zijn niet alleen belangrijk om de nodige kilo’s te verliezen, maar spelen ook een belangrijke rol in het aanleren van een gezond voedingspatroon. Het dieet bestaat uit de volgende vijf fases:

Fase 1. Strikt
In het begin eet je alleen de voorgeschreven groenten, salades, zakjes met eiwitten (vier tot zes per dag) en voedingssupplementen en je drinkt minimaal twee liter water per dag.

Fase 2. Gematigd actief
Jouw voedingsadviseur bepaalt in je persoonlijke plan dat je na verloop van tijd over mag gaan op een iets soepeler dieet. Je mag dan namelijk één normale maaltijd per dag gaan gebruiken i.p.v. het zakje voor de avondmaaltijd. Zo ga je van strikt naar gematigd actief.

Fase 3. Strenge overgang
Er vervalt op aanwijzing van uw voedingsadviseur steeds een zakje.

Fase 4. Gematigde overgang
Je gaat normale maaltijden gebruiken met toevoeging van fruit en zuivelproducten. Tijdens de twee overgangsstappen wordt u langzaam voorbereid op de laatste stap: evenwicht.

Fase 5. Evenwicht
Je hebt in deze fase een evenwichtig eetpatroon bereikt dat je in staat stelt een nieuwe gewicht vast te houden en je blijvend fit te voelen.

SilproXs is een proteïne- of eiwitdieet en kent een breed scala aan exclusieve dieetvoedingsproducten in meer dan 130 verschillende smaken. Mede door de receptsuggesties die u gegeven worden, zorgt dit ervoor dat u het gemakkelijk kunt volhouden.

Elk doosje bestaat uit vijf vervangmaaltijden in poedervorm. Er zijn dozen met één smaak of verschillende smaken, u bepaalt natuurlijk zelf welke u het lekkerst vindt en met welke u uw dieet wilt voortzetten. Na een bepaalde fase in het dieet worden de zakjes gedeeltelijk vervangen door met eiwit verrijkte chocoladerepen of wafel.

ONDERSTEUNENDE BEHANDELINGEN

FysieQ ondersteunt jou tijdens dit dieet met de STARVAC Dermotherapie (bindweefselmassage met vacum) en of behandelingen met de LipoLizz. Deze aanvullende behandelingen zorgen er voor dat je huid zich aanpast aan de gewichtsafname. Verder zorgt het voor verbetering van de doorbloeding en voor de afvoer van afvalstoffen en vetten. De afvalstoffen verlaten je lichaam via je lympfesysteem op een natuurlijke wijze.

De kosten worden besproken tijdens het informatiegesprek, per persoon zullen de kosten verschillend zijn. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

KLACHTEN

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

SPECIALISATIES

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

BEHANDELINGEN

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

ONZE SPECIALISTEN

“Myrthe staat naast haar deskundigheid bekend om haar empatische manier van behandelen. Ze is flexibel en denkt graag in oplossingen.
Myrthe van der Veen

Bekkenfysiotherapeut, Fysiotherapeut

“Bij Rik voelen mensen zich meteen op hun gemak. Hij is een professional die met de nodige humor elk probleem vakkundig analyseert en aanpakt.”
Rik Ringenier

Fysiotherapeut, Manueel therapeut

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?
Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER
Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?
Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.
Wie is de beautyexpert bij FysieQ?
Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!
Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?
Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.
Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?
Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.
Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?
Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.

MEER FYSIEQ