0575-544680 info@fysieq.nl

GEZICHTSBEHANDELINGEN

FysieQ biedt een groot aantal behandelingen voor het gezicht zowel voor huidproblemen zoals acné, als voor huidverbeteringen en make-up. Maar ook heerlijke ontspannende massagebehandelingen en peelingen. En natuurlijk kun je behandelingen combineren. Een lekker reinigend masker terwijl je een manicure krijgt bijvoorbeeld!

We maken gebruik van professionele, geavanceerde producten en apparatuur die de effecten van de behandeling aanzienlijk vergroten.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende specifieke behandelingen om de huid te verbeteren en vocht af te drijven. En uiteraard bieden we diensten als ontharen van gezicht (en lichaam), zowel door te harsen als te epileren. Verder kunnen we make-up verzorgen voor iedere gelegenheid, en verven we wimpers en wenkbrauwen als onderdeel van een pakket. Zie hieronder voor meer.

HUIDVERBETERING
300 Lymfobiony

Baanbrekend in gelaatsverzorging is de L300 Lymfobiony. Deze ontspannen behandeling vervangt een standaard facial. Naarmate je ouder wordt, ondergaat de huid een aantal zichtbare veranderingen: pigmentvlekken, fijne lijntjes, verminderde elasticiteit en vergroving van de textuur van de huid. Met dit professionele systeem kunnen specifieke probleemzones in je gezicht en hals worden behandeld met een zichtbaar en duurzaam resultaat.

 Toepasbaar bij:

 • Vermoeide ogen
 • Couperose
 • Fijne rimpels
 • Verslapte huid
 • Grove poriën
 • Vale en vermoeide huid

Hoe werkt het:

De lymfobiony combineert 4 verschillende functies:

• Detoxificatie; stimuleren van de lymfecirculatie d.m.v. cellulaire elektro magnetische pulsen
• Ultrasound peeling; dieptereining
• Tonificatie; lifting d.m.v. cellulaire elektro magnetische pulsen
• Cold laser; Heeft een herstellend vermogen op beschadigde weefsels en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

De huid wordt gemodelleerd en eventuele rimpeltjes zullen vervagen. De huid wordt egaler en het verouderingsproces wordt afgeremd. Een ouder wordende huid heeft behoefte aan de vorming van collageen en elastine. De Lymfobiony stimuleert de aanmaak hiervan waardoor rimpeltjes minder zichtbaar worden en de huid strakker wordt. De Lymfobiony stimuleert tevens het natuurlijke herstelvermogen van de huid.

Kort samengevat:

Deze behandeling lift de gezichtsspieren en stimuleert de doorbloeding. Daarnaast wordt de lymfecirculatie geactiveerd en het bindweefsel verstevigt. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 5 á 6 behandelingen in kuurverband (1x per week) en eens in de 5 weken een behandeling om de resultaten te behouden.  

Prijs per behandeling:
€75,00

ACNÉ BEHANDELING

Heb je last van acné?

De deep cleansing purifying treatment is een behandeling die bij FysieQ speciaal ingezet wordt voor de behandeling van acne. Deze behandeling is zowel los als in kuurverband te boeken.

Deep cleansing purifying treatment – 45 min €50,-
Geschikt voor de vette of onzuivere huidcondities of acne.

De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en door adstringende werking de poriën te verfijnen. De huid ondergaat een dieptereiniging, onzuiverheden worden manueel verwijderd en er wordt een diep zuiverend Kaolin kleimasker aangebracht met ontstekings- en talg remmende eigenschappen dankzij vitamine B3. Het resultaat is een schone, frisse, egale en zuivere huid. Dankzij bioactieve ingrediënten zoals o.a. Chinese kaneelolie, gember, en salicylzuur wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht. Gedurende de inwerktijd van het masker ontvang je tevens een korte doch effectieve massage gebaseerd op Shiatsu technieken.

De behandeling bestaat uit:

 • Cleansing
 • Deep cleansing
 • Impurities verwijderen
 • Mask experience
 • 1e phase Be Oolaboo massage (tijdens masker)
 • Dagverzorging

Deep Cleasing Purifying Cure
Geschikt voor de vette of onzuivere huidcondities of acne.

De deep cleansing purifying treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor hardnekkige acne huiden of huiden welke door omstandigheden veel last hebben van een verhoogde talgproductie en/of veel verstoppingen zoals comedonen (mee-eters). Gedurende 12 weken wordt de huid intensief behandeld, zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen bestaat de kuur daarom uit een selectie van de producten voor thuisgebruik. Vraag Monica naar de mogelijkheden.

 

 

ANTI AGE BEHANDELING

4D Skin renewing & deep tissue treatment

(60 min.) € 75,- Cellulaire  huidverbetering d.m.v. bindweefselmassage

Deze behandeling gaat huidveroudering tegen op 4-dimensionaal niveau. We richten ons op de diepere lijnen en verbetering van de stevigheid en het vochtgehalte van de huid. Dit doen we o.a. door middel van deep tissue massage, dit zijn  bindweefselmassage technieken waarbij de aanmaak van collagene en elastine vezels wordt gestimuleerd, de afvalstoffen worden afgevoerd en onderhuidse verklevingen worden opgeheven. Je huid zal het ervaren als een echte “skin workout”. Deze krachtige manuele massage verstevigt de huid, verbetert de doorbloeding en zorgt voor een betere opname van werkstoffen, waardoor de huid een prachtige nieuwe glow krijgt. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een 2-fasen micro acid dermapeel welke een sterk egaliserende en huidverjongende werking heeft. Afsluitend wordt er extra aandacht besteed aan de hydratatie van de opperhuid en de lijntjes rondom de ogen met behulp van het fleece masker.

Het Skin rebirth 4 phase concentrated cellular program houdt zich bezig met het herladen, vernieuwen en herbouwen van de huid. Een innovatief programma dat zich volledig op de factoren van huidveroudering, zoals energieverlies, verminderde functionaliteit van huidcellen en een verminderde kwaliteit van het bindweefsel richt. In 4 fases naar cellulaire huidverbetering:

 • fase 1: reinigen
 • fase 2: herstellen/vernieuwen
 • fase 3: hydrateren/opvullen
 • fase 4: beschermen

De behandeling bestaat uit:

 • skin analyse
 • cleansing
 • deep cleansing met 2 phase micro acid derma peel
 • Deep tissue massage (bindweefselmassage)
 • mask experience met nek massage
 • dagverzorging; hydra infuser
 • Deze behandeling is ook als kuurbehandeling te boeken
MICRODERMOBRASIE | Cosmetische peeling

Microdermabrasie (cosmetische peeling) is een natuurlijke, zachte, stapsgewijze behandeling die de bovenste, beschadigde huidlagen verwijdert en uw huid haar frisheid, veerkracht en elasticiteit terug geeft. Vanaf de eerste behandeling zal u het verschil ontdekken: uw huid is stralender, gladder en soepeler. Iedere behandeling is een nieuwe mechanische stimulans die de cel vernieuwing weer op gang brengt. Behandeling na behandeling verminderen de onvolmaaktheden en u voelt u jonger.

Resultaat:

Duidelijk zichtbare verheldering van de teint (flash Beauté).

Betere opname van de werkzame afgestemde producten.

Verfijning van de huidporiën.

Verjongingseffect

Liftend effect.

Egaliseren van de huidstructuur.

Geleidelijke vermindering van ouderdomsvlekken.

 

Toepasbaar bij:

Acné-littekens

Rokershuid

Fijne rimpels

Verslapte huid

Onzuivere huid

Grove poriën

Prijs per behandeling:

€75,00

In combinatie met de L300 Lymfobiony:

€117,50

Bezoek ons

Bel ons

stuur een mail