0575-544680 info@fysieq.nl

   GEZICHTS BEHANDELINGEN

   FysieQ biedt een groot aantal behandelingen voor het gezicht zowel voor huidproblemen zoals acné, als voor huidverbetering. Maar ook heerlijke ontspannende massagebehandelingen en peelingen. En natuurlijk kun je behandelingen combineren, een lekker reinigend masker terwijl je een manicure krijgt bijvoorbeeld!

   We werken met Oolaboo; professionele, geavanceerde producten en apparatuur die de effecten van de behandeling aanzienlijk vergroten.

   Je kunt bij ons kiezen uit verschillende specifieke behandelingen om de huid te verbeteren en vocht af te drijven. En uiteraard bieden we diensten als ontharen van gezicht (en lichaam), zowel door te harsen als te epileren en verven we wimpers en wenkbrauwen. Zie hieronder voor meer.

   HUIDVERBETERING L300
    
   300 Lymfobiony

   Baanbrekend in gelaatsverzorging is de L300 Lymfobiony. Deze ontspannen behandeling vervangt een standaard facial. Naarmate je ouder wordt, ondergaat de huid een aantal zichtbare veranderingen: pigmentvlekken, fijne lijntjes, verminderde elasticiteit en vergroving van de textuur van de huid. Met dit professionele systeem kunnen specifieke probleemzones in je gezicht en hals worden behandeld met een zichtbaar en duurzaam resultaat.

    Toepasbaar bij:

   • Vermoeide ogen
   • Couperose
   • Fijne rimpels
   • Verslapte huid
   • Grove poriën
   • Vale en vermoeide huid

   Hoe werkt het:

   De lymfobiony combineert 4 verschillende functies:

   • Detoxificatie; stimuleren van de lymfecirculatie d.m.v. cellulaire elektro magnetische pulsen
   • Ultrasound peeling; dieptereining
   • Tonificatie; lifting d.m.v. cellulaire elektro magnetische pulsen
   • Cold laser; Heeft een herstellend vermogen op beschadigde weefsels en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

   De huid wordt gemodelleerd en eventuele rimpeltjes zullen vervagen. De huid wordt egaler en het verouderingsproces wordt afgeremd. Een ouder wordende huid heeft behoefte aan de vorming van collageen en elastine. De Lymfobiony stimuleert de aanmaak hiervan waardoor rimpeltjes minder zichtbaar worden en de huid strakker wordt. De Lymfobiony stimuleert tevens het natuurlijke herstelvermogen van de huid.

   Kort samengevat:

   Deze behandeling lift de gezichtsspieren en stimuleert de doorbloeding. Daarnaast wordt de lymfecirculatie geactiveerd en het bindweefsel verstevigt. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 5 á 6 behandelingen in kuurverband (1x per week) en eens in de 5 weken een behandeling om de resultaten te behouden.  

   Prijs per behandeling:
   €79,95

   BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT

   Bindweefselmassage Gezicht

    

   Opzoek naar de perfecte anti-age behandeling? Een bindweefsel massage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

   De Behandeling

   De bindweefselmassage geeft in kuurverband het beste resultaat. Na elke behandeling wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 5 tot 10 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 5 tot 10 weken.

   1 behandeling 30min €30,-

   Kuur 5 behandelingen €125,-

   Kuur 10 behandelingen €225,-

   De effecten van bindweefselmassage bij FysieQ:

   • Verbetering van de huidconditie
   • Stimulering van de doorbloeding van de huid
   • Opheffen van de onderhuidse verklevingen
   • Verbetering van de opname van werkstoffen
   • Nieuwe aanmaak van collageen
   • Bevordering van de celdeling

    

   Hoe werkt bindweefselmassage?

   Bindweefselmassage is een intensieve behandeling en niet geheel pijnloos.

   Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is dan zéér hoog in ons bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels.

   Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid (het bindweefsel) geprikkeld. We masseren de verklevingen uit de huid. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren

   Een bindweefsel massage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Deze massage is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

   FRUITZUURPEELING (anti-age)

   Oolaboo Skin Rebirth micro acid (fruitzuur) derma peel bij FysieQ

   Wil je een behandeling ondergaan met onmiddellijk effect zonder een vervelende downtime? Ontdek dan de kracht van de Skin Rebirth fruitzuurpeeling van Oolaboo in combinatie met een bindweefselmassage. Deze behandeling kent geen downtime en kan tevens in de zomerperiode worden ondergaan. Het resultaat van de peeling, i.c.m. de bindweefselmassage, is een frisse, gladdere huid waarbij fijne lijntjes en kleine oneffenheden zullen vervagen.

    

   OOLABOO 4D SKIN RENEWING & DEEP TISSUE TREATMENT – 60 minuten €79,95

    

   OOLABOO INSTANT MEDIC 4D TREATMENT – 40 minuten €49,95

    

    

   Hoe werkt het?

   Huidveroudering, pigmentproblemen, zonneschade en acné zijn allemaal problemen die door de toepassing van de micro derma acid peeling verbeteren.  Bij deze peeling worden oude (dode) oppervlakkige huidcellen verwijderd. Hierdoor komen er nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte en wordt de cel vernieuwing gestimuleerd. Daarnaast zorgt deze behandeling ervoor dat de voedingsstoffen van de Oolaboo producten beter worden opgenomen door de huid. Het maakt de huidstructuur fijner en egaler.

   • Een frissere en gladdere huid
    • Een fijnere huidstructuur
    • Verminderde pigmentatie
    • Healthy glow

   pH van een peeling

   De pH-waarde van een peeling is erg belangrijk. Hoe lager de pH-waarde van een peeling, hoe dieper de peeling de huid in gaat. Onze huid heeft een pH-waarde tussen de 5,5 en 5,8 en alles wat daar beneden komt is zuurder voor de huid. Des te zuurder de peeling, des te dieper de peeling gaat. Onze peeling heeft een pH waarde van 2.9 en is volledig vrij van oliën. Oliën kunnen de werking van ingrediënten afremmen. De peeling is veilig en mild voor de huid.

   Voor wie is deze behandeling geschikt

   Eigenlijk is deze peeling geschikt voor iedereen die een natuurlijke glow op de huid wil creëren of bij de volgende indicaties:

   • Alle vormen van acne
   • Zonbeschadigde huid
   • Droge en/of gevoelige huid
   • Littekens
   • Vette huid
   • Grote poriën en grove huidstructuur
   • Fijne lijntjes en vochtarme huid
   • Grauwe rokershuid

    

   Na de behandeling

   De fruitzuurpeeling i.c.m. de bindweefselmassage kent in principe geen downtime. Wel kan de huid direct na de behandeling wat rood aan doen en kun je last krijgen van een zeer lichte schilfering. We adviseren om na de behandeling een hoge SPF te gebruiken. De behandeling is tevens geschikt voor de zomerperiode maar het is wel belangrijk om niet direct na de behandeling vol in de zon te gaan.

   ACNÉ BEHANDELING

   Heb je last van acné?

   De deep cleansing purifying treatment is een behandeling die bij FysieQ speciaal ingezet wordt voor de behandeling van acne. Deze behandeling is zowel los als in kuurverband te boeken.

   Deep cleansing purifying treatment – 45 min €54,50
   Geschikt voor de vette of onzuivere huidcondities of acne.

   De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en door adstringende werking de poriën te verfijnen. De huid ondergaat een dieptereiniging, onzuiverheden worden manueel verwijderd en er wordt een diep zuiverend Kaolin kleimasker aangebracht met ontstekings- en talg remmende eigenschappen dankzij vitamine B3. Het resultaat is een schone, frisse, egale en zuivere huid. Dankzij bioactieve ingrediënten zoals o.a. Chinese kaneelolie, gember, en salicylzuur wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht. Gedurende de inwerktijd van het masker ontvang je tevens een korte doch effectieve massage gebaseerd op Shiatsu technieken.

   De behandeling bestaat uit:

   • Cleansing
   • Deep cleansing
   • Impurities verwijderen
   • Mask experience
   • 1e phase Be Oolaboo massage (tijdens masker)
   • Dagverzorging

   Deep Cleasing Purifying Cure 
   Geschikt voor de vette of onzuivere huidcondities of acne.

   De deep cleansing purifying treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor hardnekkige acne huiden of huiden welke door omstandigheden veel last hebben van een verhoogde talgproductie en/of veel verstoppingen zoals comedonen (mee-eters). Gedurende 12 weken wordt de huid intensief behandeld, zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen bestaat de kuur daarom uit een selectie van de producten voor thuisgebruik. Vraag Monica naar de mogelijkheden.

    

    

   “Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

   Monica Beumer

   Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

   “Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen, met de Oolaboo producten.”

   Mariska Geerts

   Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

   stuur een mail