KLACHTEN

Last van enkel/knie -heupklachten? Neem dan gerust contact met onze collega’s van fysiotherapie!

HEUP-KNIE-ENKELKLACHTEN BEHANDELINGEN BIJ FYSIEQ IN ZUTHEN

Veel mensen ervaren klachten in hun heupen, knieën of enkels. Dit kan te maken hebben met overbelasting van bepaalde spiergroepen, een beschadiging; opgelopen tijdens bijvoorbeeld een ongeluk of het sporten of met artrose. Voorbeelden van deze klachten zijn; heupartrose, een scheur(tje) in een meniscus of een verstuikte enkel. Deze klachten komen regelmatig voor en zien wij dagelijks in de fysiotherapiepraktijk.

Heb je klachten in één van deze gewrichten? Dan is het lopen en sporten bijna altijd beperkt. We hebben maar twee benen en om ons pijnlijke been volledig te ontlasten, is een hele uitdaging. Gelukkig is het vaak juist van belang om wel te blijven belasten en bewegen, zo ben je sneller van je klachten af. De fysiotherapeuten van FysieQ helpen je graag met advies over hoe je het best kunt be- of ontlasten, het versterken van je beenspieren en het verminderen van de pijn.

We hebben een goed uitgeruste oefenzaal, waarin we direct met je aan de slag kunnen.

Sinds het begin van 2018 vergoeden de zorgverzekeringen 12 behandelingen fysiotherapie vanuit het basispakket, als er sprake is van artrose in de knie of de heup. Wil je hier meer informatie over of een afspraak maken? Bel 0575-544680, stuur een app naar 0610055536 of stuur een email naar info@fysieq.nl