0575-544680 info@fysieq.nl

FYSIOTHERAPIE aan huis

FYSIOTHERAPIE AAN HUIS

Er zijn vele redenen te bedenken waarom je niet naar de fysiotherapeut zou kunnen komen; slecht ter been, net geopereerd, geen auto, onvoldoende tijd, slecht weer of vindt u het gewoonweg makkelijker? Geen probleem! Wij komen naar jou, zonder extra kosten!

Voor veel mensen maakt het de wereld net wat aangenamer op het moment dat ze niet zelf de deur uit hoeven. Bij FysieQ snappen we dat! Daarom is het ook mogelijk dat wij gewoon thuis behandelen. Vaak komt de fysiotherapeut echter enkel bij je thuis wanneer je hiervoor een verwijzing heeft gekregen van de huisarts of specialist in het ziekenhuis. Vaak krijg je deze wanneer je net geopereerd bent of dusdanig slecht ter beent bent, dat je zelf niet meer in staat bent op bij ons langs te komen.

Maar wat wanneer je nu geen verwijzing hebt? Je niet beschikt over een auto, slecht ter been bent en dat er sprake is van gladde of regenachtige weersomstandigheden. Een taxi is niet altijd de meest prettige oplossing en ook lukt het niet altijd om een familielid te vinden die je kan brengen en halen. Wij bieden voor bovenstaande én andere problemen de meest makkelijke oplossing. Wij komen naar je toe zonder dat hier een verwijzing voor nodig is!

Aan een huisbezoek zitten overigens geen extra kosten verbonden, het is namelijk een onderdeel van de reguliere fysiotherapie behandeling.