0575-544680 info@fysieq.nl

   FRUITZUURPEELING (anti-age)

   AFSPRAAK MAKEN

   FRUITZUURPEELING (anti-age)

   Oolaboo Skin Rebirth micro acid (fruitzuur) derma peel bij FysieQ

   Wil je een behandeling ondergaan met onmiddellijk effect zonder een vervelende downtime? Ontdek dan de kracht van de Skin Rebirth fruitzuurpeeling van Oolaboo in combinatie met een bindweefselmassage. Deze behandeling kent geen downtime en kan tevens in de zomerperiode worden ondergaan. Het resultaat van de peeling, i.c.m. de bindweefselmassage, is een frisse, gladdere huid waarbij fijne lijntjes en kleine oneffenheden zullen vervagen.

   OOLABOO 4D SKIN RENEWING & DEEP TISSUE TREATMENT – 60 minuten €79,95

   OOLABOO INSTANT MEDIC 4D TREATMENT – 40 minuten €49,95

    

   Hoe werkt het?

   Huidveroudering, pigmentproblemen, zonneschade en acné zijn allemaal problemen die door de toepassing van de micro derma acid peeling verbeteren.  Bij deze peeling worden oude (dode) oppervlakkige huidcellen verwijderd. Hierdoor komen er nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte en wordt de cel vernieuwing gestimuleerd. Daarnaast zorgt deze behandeling ervoor dat de voedingsstoffen van de Oolaboo producten beter worden opgenomen door de huid. Het maakt de huidstructuur fijner en egaler.

   • Een frissere en gladdere huid
   • Een fijnere huidstructuur
   • Verminderde pigmentatie
   • Healthy glow

    

   pH van een peeling

   De pH-waarde van een peeling is erg belangrijk. Hoe lager de pH-waarde van een peeling, hoe dieper de peeling de huid in gaat. Onze huid heeft een pH-waarde tussen de 5,5 en 5,8 en alles wat daar beneden komt is zuurder voor de huid. Des te zuurder de peeling, des te dieper de peeling gaat. Onze peeling heeft een pH waarde van 2.9 en is volledig vrij van oliën. Oliën kunnen de werking van ingrediënten afremmen. De peeling is veilig en mild voor de huid.

    

   Voor wie is deze behandeling geschikt

   Eigenlijk is deze peeling geschikt voor iedereen die een natuurlijke glow op de huid wil creëren of bij de volgende indicaties:
   Alle vormen van acne
   Zonbeschadigde huid
   Droge en/of gevoelige huid
   Littekens
   Vette huid
   Grote poriën en grove huidstructuur
   Fijne lijntjes en vochtarme huid
   Grauwe rokershuid

    

   Na de behandeling

   De fruitzuurpeeling i.c.m. de bindweefselmassage kent in principe geen downtime. Wel kan de huid direct na de behandeling wat rood aan doen en kun je last krijgen van een zeer lichte schilfering. We adviseren om na de behandeling een hoge SPF te gebruiken. De behandeling is tevens geschikt voor de zomerperiode maar het is wel belangrijk om niet direct na de behandeling vol in de zon te gaan.

   Bel ons

   stuur een mail

   ONZE SPECIALISTEN

   “Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen, met de Oolaboo producten.”

   Mariska Geerts

   Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

   “Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

   Monica Beumer

   Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

   FAQ BEAUTY

   Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

   Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER

   Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

   Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

   Wie is de beautyexpert bij FysieQ?

   Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!

   Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?

   Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

   Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?

   Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.

   Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?

   Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.