EMS BODYFORMER

AFSPRAAK MAKEN

EMS BODYFORMER

Staat uw klacht er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

EMS TRAINING

Met de bodyformer® kun je lokaal afslanken en verstevigen, precies waar jij dat wilt. Vervelende probleemzones aanpakken, zonder zware trainingen. De bodyformer is erg geschikt om vetophopingen op de heupen of dijen te verminderen of een slankere buik te krijgen. De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie en bindweefselversteviging. Vetophopingen in je lichaam worden afgebroken en afgevoerd. Deze behandeling is pijnloos; je ligt ontspannen op een comfortabele stoel. Er vindt een meting plaats vóór en na de tien behandelingen, zodat je het resultaat duidelijk kunt zien. Het belangrijkst is natuurlijk jouw gevoel, na een aantal behandelingen ga je het effect duidelijk zien en voelen!

De EMS bodyformer is toepasbaar bij:

  • verminderen van de omvang
  • het versterken van de spieren
  • na de bevalling
  • het afvoeren van vocht (lymfedrainage)
  • vermindering van cellulitis

Kuur 10x € 275,00 (op basis van 5 weken 2x per week)
Per 5x € 187,50 (op basis van 5 weken 1x per week)
Los € 42,50

Wil je een afspraak maken of meer weten over de Bodyformer bindweefselmassage? Dat kan! Hiervoor kun je contact met ons opnemen via: 0575 – 544680. We zien je graag in onze beautysalon Zutphen!

FysieQ werkt uitsluitend op afspraak. Voor alle behandelingen dien je vooraf een afspraak te maken. Indien je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, dien je dit zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, behouden we ons het recht voor deze behandeling in rekening te brengen. Wanneer je bij ons een sportlidmaatschap hebt, hoef je hiervoor niet te reserveren.

 

stuur een mail

ONZE SPECIALISTEN

”Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen.”

Mariska Geerts

Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

“Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

Monica Beumer

Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER

Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Wie is de beautyexpert bij FysieQ?

Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!

Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?

Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?

Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.

Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?

Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.