CRYOLIPOLYSE

AFSPRAAK MAKEN

CRYOLIPOLYSE

Heb je last van een “zwembandje”, of word je geplaagd door “lovehandles”? Lokaal vet verliezen is nu mogelijk. Cryolipolyse is een behandelmethode waarbij vetcellen worden afgekoeld. Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen niet goed bestand zijn tegen kou, deze veranderen van structuur als ze onder de 9˚C komen. Er vindt een soort kristallisatie plaats van de vetcellen, en het lichaam ziet dit als ongewenst. Via een natuurlijke weg, de nieren en de lever zijn hierbij betrokken, worden de cellen afgevoerd uit het lichaam.

Cryolipolyse behandeling

De behandeling is als volgt; om de huid te beschermen wordt er een speciaal membraam aangebracht op het te behandelen gebied. Een speciale applicator wordt doelgericht op uw probleemgebied geplaatst. Door middel van vacuüm wordt de vetplooi voorzichtig in de applicator getrokken en tussen twee koelplaten tot 4˚C gekoeld.

In dit stadium bereiken de vetcellen een stadium dat lijkt op bevriezing en zullen ze veranderen van structuur. De andere cellen in je lichaam reageren niet op de lokale kou. Deze behandeling duurt zo’n 45 minuten.

Het natuurlijk proces van het afsterven en afvoeren van de vetcellen gaat door na de behandeling. De eerste resultaten zijn binnen drie tot vier weken zichtbaar, maar het grootste effect zul je na een maand of twee gaan zien. De vetafbraak is extra te stimuleren door een week na de behandeling intensieve bindweefselmassage toe te passen met de Starvac SP Dermotherapie. 

Als je een gezonde leefstijl aanhangt en niet plotseling veel aankomt in gewicht, zul je absoluut tevreden blijven met de verandering van de probleemzones, de verwijdering van de behandelde vetcellen is permanent. In slechts één behandeling is een afname van 20 tot 22% van het onderhuids vetweefsel mogelijk.

Het allerbeste resultaat bereik je in combinatie met een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging, bij FysieQ krijg je advies van een fysiotherapeut om optimaal resultaat te garanderen

De voordelen van cryolipolyse

  • de behandeling is via de buitenkant van het lichaam (non invasief)
  • geen herstelperiode en geen bijwerkingen
  • vrijwel pijnloos
  • er zijn slechts 2 tot 3 behandelingen nodig
  • zeer veilig en effectief

Om de vetafbraak te activeren raden wij u aan om een week ná de behandeling een aantal intensieve bindweefsel massages te ondergaan met onze Starvac SP Dermotherapie. Dit om de afvoer van afvalstoffen die vrijkomen te stimuleren en de huid een mooie vorm te geven. Deze bindweefsel massage is de perfecte nabehandeling en draagt bij aan een verbluffend eindresultaat.

Prijzen:

  • Kuur 3 behandelingen € 395,00
  • Losse behandeling € 150,00

 

Een afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een beautybehandeling, massage of een andere behandeling bij beautysalon Zutphen? Dat kan! Hiervoor kunje contact met ons opnemen via: 0575 – 544680.
Dit telefoonnummer kan uiteraard ook gebruikt worden wanneer je op zoek bent naar meer informatie.
We zien je graag in onze beautysalon!

FysieQ werkt uitsluitend op afspraak. Voor alle behandelingen dient u vooraf een afspraak te maken. Indien je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, dien je dit zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, behouden we ons het recht voor deze behandeling in rekening te brengen. Wanneer je bij ons een sportlidmaatschap hebt, hoef je hiervoor niet te reserveren.

stuur een mail

ONZE SPECIALISTEN

“Myrthe staat naast haar deskundigheid bekend om haar empatische manier van behandelen. Ze is flexibel en denkt graag in oplossingen.

Myrthe van der Veen

Bekkenfysiotherapeut, Fysiotherapeut

“Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

Monica Beumer

Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

“Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen.”

Mariska Geerts

Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie.

Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Wie is de beautyexpert bij FysieQ?

Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!

Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?

Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?

Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.

Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?

Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.