Bio Peel

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. De Bio Peel bevat maar liefst 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren! Omdat deze voedingstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de Bio Peel een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. 

Je kunt de Bio Peel eenmalig doen om de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. Hierna voelt de huid glad en zacht aan met een egale teint. 
Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen past u de behandeling in kuurverband toe. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio Peel te herhalen. 
Om onderstaande huidproblemen te verbeteren raden we de behandeling in kuurverband aan:

  • huid met puistjes, onbalans
  • de huid die met puistjes te maken heeft gehad (acne-littekens)
  • rimpelvorming
  • grove poriën, veel huid-reliëf
  • verslapping van de huid
  • hyperpigmentatie, zonneschade

stuur een mail