STARVAC

STARVAC DERMOTHERAPIE

Cellulite is een verkleving van onderhuids vet als gevolg van een verstoorde stofwisseling in het bindweefsel. Dit kun je behandelen met de Starvac Dermotherapie. Door een kuur van 10 tot 20 behandelingen ziet je huid er weer beter uit en voelt zacht aan.

Wat is cellulite?

Cellulite is een verkleving van onderhuids vet als gevolg van een verstoorde stofwisseling in het bindweefsel. De meeste vrouwen denken dat cellulite alleen ontstaat bij overgewicht, maar dit is niet zo. Maar liefst 9 van de 10 vrouwen krijgt, ongeacht het gewicht, te maken met cellulite.

Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite ontstaat onder andere door verkeerde voeding. Hoewel overgewicht op zich geen invloed heeft op het ontstaan van cellulite, zal een ongezond eetpatroon de vorming van cellulite wel versterken. Ook alcohol en koffie zorgen voor de afvalstoffen die verantwoordelijk zijn voor cellulite. Tot slot hebben roken en stress invloed op de ontwikkeling van cellulite.

              

Intensieve Bindweefselmassage voor het lichaam

Cellulite is een vervelende aandoening waar ruim 80% van alle vrouwen mee te maken krijgt. De belangrijkste oorzaak van cellulite is een verminderde bloedsomloop. Hierdoor ontstaan oneffenheden op de huid, ook wel sinaasappelhuid genoemd. Cellulite komt voor op de benen, billen en buik. Gelukkig is er een manier om cellulite te behandelen. FysieQ werkt met hoogwaardige apparatuur die de huidplooi pakt en door in- en uitrollende bewegingen bewerkt. Het is een soort huidgymnastiek dat het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel stimuleert en de afvoer van afvalstoffen bevordert. Het zet een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en het maakt de huid gezond en sterk. Naast de massages met de Starvac Dermotherapie raadt FysieQ gezonde voeding, veel water en enige beweging aan.

Deze behandeling van cellulite is wetenschappelijk bewezen en je hoeft geen operatie te ondergaan!

Meer weten over Starvac Dermotherapie? Maak een afspraak maken bij FysieQ Beautysalon Zutphen via: 0575 – 544680.
We zien je graag in onze beautysalon Zutphen!

FysieQ werkt uitsluitend op afspraak. Voor alle behandelingen dient u vooraf een afspraak te maken. Indien je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, dien je dit zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, behouden we ons het recht voor deze behandeling in rekening te brengen. Wanneer je bij ons een sportlidmaatschap hebt, hoef je hiervoor niet te reserveren.

ONZE SPECIALISTEN

“Myrthe staat naast haar deskundigheid bekend om haar empatische manier van behandelen. Ze is flexibel en denkt graag in oplossingen.

Myrthe van der Veen

Bekkenfysiotherapeut, Fysiotherapeut

Bij Rik voelen mensen zich meteen op hun gemak. Hij is een professional die met de nodige humor elk probleem vakkundig analyseert en aanpakt.”

Rik Ringenier

Fysiotherapeut, Manueel therapeut

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER

Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Wie is de beautyexpert bij FysieQ?

Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!

Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?

Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?

Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.

Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?

Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.