NIEUW! Vanaf 1 augustus EGYM

Spa Bio-Peel

SPA BIO-PEEL
Onze Bio-Peel van Salonnepro is een kruidenpeeling waarbij een mix van 100% natuurlijke kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel en door middel van massage op de huid aangebracht. Hierdoor worden de voedingstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid en zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.
De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd. Daarnaast heeft de Bio-Peel een sterk ontgiftende werking. Echt een enorme voedingsboost voor je huid!
 Een eenmalige behandeling met de Bio-Peel is effectief om dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingstoffen. De huid voelt zacht aan met een egale teint en je ervaart algehele huidverbetering.
 Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen past u de behandeling toe in kuurverband. Een kuurverband bestaat uit 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio-Peel te herhalen.
Om onderstaande huidproblemen te verbeteren raden we een behandeling in kuurverband aan: 
huid met puistjes, onbalans
de huid die met puistjes te maken heeft gehad (acne-littekens)
rimpelvorming
grove poriën, veel huidreliëf
verslapping van de huid
hyperpigmentatie, zonneschade


BioPeel: 
€73,50 per behandeling
€265,- voor kuur van 4x
Dit is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht met maar liefst 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. De huid krijgt hierdoor een intensieve voedingsboost, ontgift en gaat zich van binnenuit herstellen wat een prachtig resultaat gaat geven. Voor een intensieve huidverbetering met langdurige resultaten pas je de behandeling in kuurverband aan met een interval van 7-14 dagen. Geschikt voor de huid met puistjes/littekens, rimpelvorming, grove poriën, verslapping van de huid, hyperpigmentatie, zonneschade

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!