NIEUW! EGYM

Huidverbetering

L300 Lymfobiony
Baanbrekend in gelaatsverzorging is de L300 Lymfobiony. Deze ontspannen behandeling vervangt een standaard facial. Naarmate je ouder wordt, ondergaat de huid een aantal zichtbare veranderingen: pigmentvlekken, fijne lijntjes, verminderde elasticiteit en vergroving van de textuur van de huid. Met dit professionele systeem kunnen specifieke probleemzones in je gezicht en hals worden behandeld met een zichtbaar en duurzaam resultaat.
Toepasbaar bij:
Vermoeide ogen
Couperose
Fijne rimpels
Verslapte huid
Grove poriën
Vale en vermoeide huid
Hoe werkt het:
De lymfobiony combineert 4 verschillende functies:
• Detoxificatie; stimuleren van de lymfecirculatie d.m.v. cellulaire elektro magnetische pulsen
• Ultrasound peeling; dieptereining
• Tonificatie; lifting d.m.v. cellulaire elektro magnetische pulsen
• Cold laser; Heeft een hestellend vermogen op beschadigde weefsels en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
• Alle behandelingen worden ondersteund met onze speciaal ontwikkelde verzorgingslijn Lymphiris
De huid wordt gemodelleerd en eventuele rimpeltjes zullen vervagen. De huid wordt egaler en het verouderingsproces wordt afgeremd. Een ouder wordende huid heeft behoefte aan de vorming van collageen en elastine. De Lymfobiony stimuleert de aanmaak hiervan waardoor rimpeltjes minder zichtbaar worden en de huid strakker wordt. De Lymfobiony stimuleert tevens het natuurlijke herstelvermogen van de huid.
Kort samengevat:
Deze behandeling lift de gezichtsspieren en stimuleert de doorbloeding. Daarnaast wordt de lymfecirculatie geactiveerd en het bindweefsel verstevigt.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Voor een optimaal resultaat adviseren wij 5 á 6 behandelingen in kuurverband (1x per week) en eens in de 5 weken een behandeling om de resultaten te behouden.  
Prijs per behandeling:
€84,75

Wil je een afspraak maken voor een beautybehandeling, massage of een andere behandeling bij beautysalon Zutphen? Dat kan! Hiervoor kunje contact met ons opnemen via: 0575 – 544680.
We zien je graag in onze beautysalon Zutphen!


FysieQ werkt uitsluitend op afspraak. Voor alle behandelingen dient u vooraf een afspraak te maken. Indien je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, dien je dit zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, behouden we ons het recht voor deze behandeling in rekening te brengen. 

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!