NIEUW! Vanaf 1 augustus EGYM

Gezichtsbehandelingen

SPA GEZICHTSBEHANDELINGEN
SPA Hydra Treatment – 60 min €63,50
Deze behandeling richt zich op de droge/vochtarme huid. Er wordt gewerkt met Hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau wordt hersteld waardoor de huid er weer vol uitziet en droogtelijntjes minder zichtbaar zijn.
SPA Happy Treatment – 60 min €63,50
Deze behandeling is speciaal voor de huid tijdens een chemo en/of de gevoelige huid met couperose/rosacea. We richten ons voornamelijk op het kalmeren en verzorgen van de huid. De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.
SPA Collageen Boost Treatment – 60 min €63,50
Deze behandeling is voor de huid met tekenen van veroudering. We werken met veel actieve werkstoffen en er wordt gemasseerd met een rijk olieserum.
SPA Clear Treatment – 60 min € 63,50 
Deze behandeling is voor de onzuivere en/of acne huid. Er wordt gewerkt met salicylzuur en Benzoyl Peroxide waar nodig. De huid en de poriën worden diep gereinigd en de talgproductie wordt gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba olie.
SPA Short Clean Up Treatment – 30 min €36,50
Een snelle diepreinigende behandeling van de huid bestaande uit oppervlakte reiniging, scrub/peeling, onzuiverheden verwijderen en een dagverzorging.

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!