NIEUW! Vanaf 1 augustus EGYM

Fruitzuurpeeling (anti-age)

Spa Skin Rebirth micro acid (fruitzuur) derma peel bij FysieQ
Deze behandeling kent geen downtime en kan tevens in de zomerperiode worden ondergaan. Het resultaat van de peeling, i.c.m. de bindweefselmassage, is een frisse, gladdere huid waarbij fijne lijntjes en kleine oneffenheden zullen vervagen.
Spa 4D SKIN RENEWING & DEEP TISSUE TREATMENT – 60 minuten €84,75
Spa INSTANT MEDIC 4D TREATMENT – 40 minuten €49,95
 
Hoe werkt het?
Huidveroudering, pigmentproblemen, zonneschade en acné zijn allemaal problemen die door de toepassing van de micro derma acid peeling verbeteren.  Bij deze peeling worden oude (dode) oppervlakkige huidcellen verwijderd. Hierdoor komen er nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte en wordt de cel vernieuwing gestimuleerd. Daarnaast zorgt deze behandeling ervoor dat de voedingsstoffen van de Spa producten beter worden opgenomen door de huid. Het maakt de huidstructuur fijner en egaler.
Een frissere en gladdere huid
Een fijnere huidstructuur
Verminderde pigmentatie
Healthy glow
pH van een peeling
De pH-waarde van een peeling is erg belangrijk. Hoe lager de pH-waarde van een peeling, hoe dieper de peeling de huid in gaat. Onze huid heeft een pH-waarde tussen de 5,5 en 5,8 en alles wat daar beneden komt is zuurder voor de huid. Des te zuurder de peeling, des te dieper de peeling gaat. Onze peeling heeft een pH waarde van 2.9 en is volledig vrij van oliën. Oliën kunnen de werking van ingrediënten afremmen. De peeling is veilig en mild voor de huid.
Voor wie is deze behandeling geschikt
Eigenlijk is deze peeling geschikt voor iedereen die een natuurlijke glow op de huid wil creëren of bij de volgende indicaties:
Alle vormen van acne
Zonbeschadigde huid
Droge en/of gevoelige huid
Littekens
Vette huid
Grote poriën en grove huidstructuur
Fijne lijntjes en vochtarme huid
Grauwe rokershuid
 
Na de behandeling
De fruitzuurpeeling i.c.m. de bindweefselmassage kent in principe geen downtime. Wel kan de huid direct na de behandeling wat rood aan doen en kun je last krijgen van een zeer lichte schilfering. We adviseren om na de behandeling een hoge SPF te gebruiken. De behandeling is tevens geschikt voor de zomerperiode maar het is wel belangrijk om niet direct na de behandeling vol in de zon te gaan.

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!