NIEUW! Vanaf 1 augustus EGYM

Cryolipolyse

Vet bevriezen 
Heb je last van een “zwembandje”, of wordt je geplaagd door “lovehandles”? Lokaal vet verliezen is nu mogelijk. Cryolipolyse (vet bevriezen) is een behandelmethode waarbij vetcellen worden afgekoeld. Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen niet goed bestand zijn tegen kou, deze veranderen van structuur als ze onder de 9˚C komen. Er vindt een soort kristallisatie plaats van de vetcellen, en het lichaam ziet dit als ongewenst. Via een natuurlijke weg, de nieren en de lever zijn hierbij betrokken, worden de cellen afgevoerd uit het lichaam.
Cryolipolyse behandeling
De behandeling is als volgt; om de huid te beschermen wordt er een speciaal membraam aangebracht op het te behandelen gebied. Een speciale applicator wordt doelgericht op uw probleemgebied geplaatst. Door middel van vacuüm wordt de vetplooi voorzichtig in de applicator getrokken en tussen twee koelplaten tot 4˚C gekoeld.
In dit stadium bereiken de vetcellen een stadium dat lijkt op bevriezing en zullen ze veranderen van structuur. De andere cellen in je lichaam reageren niet op de lokale kou. Deze behandeling duurt zo’n 45 minuten.
Het natuurlijk proces van het afsterven en afvoeren van de vetcellen gaat door na de behandeling. De eerste resultaten zijn binnen drie tot vier weken zichtbaar, maar het grootste effect zul je na een maand of twee gaan zien. De vetafbraak is extra te stimuleren door een week na de behandeling intensieve bindweefselmassage toe te passen met de Starvac SP Dermotherapie. 
Als je een gezonde leefstijl aanhangt en niet plotseling veel aankomt in gewicht, zul je absoluut tevreden blijven met de verandering van de probleemzones, de verwijdering van de behandelde vetcellen is permanent. In slechts één behandeling is een afname van 20 tot 22% van het onderhuids vetweefsel mogelijk.
Het allerbeste resultaat bereik je in combinatie met een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging, bij FysieQ krijg je advies van een fysiotherapeut om optimaal resultaat te garanderen
De voordelen van cryolipolyse
de behandeling is via de buitenkant van het lichaam (non invasief)
geen herstelperiode en geen bijwerkingen
vrijwel pijnloos
er zijn slechts 2 tot 3 behandelingen nodig
zeer veilig en effectief
Om de vetafbraak te activeren raden wij u aan om een week ná de behandeling een aantal intensieve bindweefsel massages te ondergaan met onze Starvac SP Dermotherapie. Dit om de afvoer van afvalstoffen die vrijkomen te stimuleren en de huid een mooie vorm te geven. Deze bindweefsel massage is de perfecte nabehandeling en draagt bij aan een verbluffend eindresultaat.
Een afspraak maken
Wil je een afspraak maken voor een beautybehandeling, massage of een andere behandeling bij beautysalon Zutphen? Dat kan! Hiervoor kunje contact met ons opnemen via: 0575 – 544680.
Dit telefoonnummer kan uiteraard ook gebruikt worden wanneer je op zoek bent naar meer informatie. 
We zien je graag in onze beautysalon!
Prijzen:
Kuur 3 x € 420,00
Per keer € 160,00
FysieQ werkt uitsluitend op afspraak. Voor alle behandelingen dient u vooraf een afspraak te maken. Indien je op het afgesproken tijdstip verhinderd bent, dien je dit zo snel mogelijk, maar in elk geval 24 uur van te voren aan ons door te geven. Indien een behandeling niet tijdig gewijzigd of afgezegd is, behouden we ons het recht voor deze behandeling in rekening te brengen. Wanneer je bij ons een sportlidmaatschap hebt, hoef je hiervoor niet te reserveren.

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!