NIEUW! Vanaf 1 augustus EGYM

Bindweefselmassage gezicht

De Behandeling
De bindweefselmassage geeft in kuurverband het beste resultaat. Na elke behandeling wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 5 tot 10 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 5 tot 10 weken.
1 behandeling 30min €31,75
Kuur 5 behandelingen €132,50
Kuur 10 behandelingen €238,-
De effecten van bindweefselmassage bij FysieQ:
Verbetering van de huidconditie
Stimulering van de doorbloeding van de huid
Opheffen van de onderhuidse verklevingen
Verbetering van de opname van werkstoffen
Nieuwe aanmaak van collageen
Bevordering van de celdeling
 
Hoe werkt bindweefselmassage?
Bindweefselmassage is een intensieve behandeling en niet geheel pijnloos.
Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is dan zéér hoog in ons bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels.
Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid (het bindweefsel) geprikkeld. We masseren de verklevingen uit de huid. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren
Een bindweefsel massage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Deze massage is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!