NIEUW! Vanaf 1 augustus EGYM

Acné

De deep cleansing purifying treatment is een behandeling die bij FysieQ speciaal ingezet wordt voor de behandeling van acne. Deze behandeling is zowel los als in kuurverband te boeken.
Deep cleansing purifying treatment – 45 min €54,50
Geschikt voor de vette of onzuivere huidcondities of acne.
De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en door adstringende werking de poriën te verfijnen. De huid ondergaat een dieptereiniging, onzuiverheden worden manueel verwijderd en er wordt een diep zuiverend Kaolin kleimasker aangebracht met ontstekings- en talg remmende eigenschappen dankzij vitamine B3. Het resultaat is een schone, frisse, egale en zuivere huid. Dankzij bioactieve ingrediënten zoals o.a. Chinese kaneelolie, gember, en salicylzuur wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht. Gedurende de inwerktijd van het masker ontvang je tevens een korte doch effectieve massage gebaseerd op Shiatsu technieken.
De behandeling bestaat uit:
Cleansing
Deep cleansing
Impurities verwijderen
Mask experience
1e phase Be Spa massage (tijdens masker)
Dagverzorging
Deep Cleasing Purifying Cure
Geschikt voor de vette of onzuivere huidcondities of acne.
De deep cleansing purifying treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor hardnekkige acne huiden of huiden welke door omstandigheden veel last hebben van een verhoogde talgproductie en/of veel verstoppingen zoals comedonen (mee-eters). Gedurende 12 weken wordt de huid intensief behandeld, zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen bestaat de kuur daarom uit een selectie van de producten voor thuisgebruik. vraag onze beautyexperts naar de mogelijkheden.

Bezoek ons

Bel ons

Stuur een mail

Meer info nodig?

Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!