0575-544680 info@fysieq.nl

AFVALLEN

Bij FysieQ geloven we dat gezondheid o.a. voortkomt en kan blijven bestaan door het aanleren van gezonde gewoontes. Ons team van voedingscoach en fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in leefstijladvies.

LEEFSTIJLADVIES

Bij FysieQ geloven we dat gezondheid o.a. voortkomt en kan blijven bestaan door het aanleren van gezonde gewoontes. Wij willen je graag helpen om dit eigen te maken. Ons team van voedingscoach en fysiotherapeuten is gespecialiseerd in leefstijladvies, passend bij jou.

Naast het aanleren van gezonde gewoontes en het optimaliseren van de vier pijlers voeding, training, gedrag en herstel kunnen wij eventueel ondersteunen met een op maat gemaakt voedingsplan met proteïneproducten. Deze manier van afslanken is in combinatie met ondersteunde sportadviezen en lichaamsbehandelingen bewezen efficiënt. Je kunt in twee maanden tijd wel 15kg verliezen!

Afvallen is vaak mentaal vrij zwaar. Daarom is het juist fijn om op een gestructureerde manier begeleid te worden. Het team van FysieQ staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast houden wij de vooruitgang in de gaten en sturen bij waar nodig.

 

  Hoe werkt het?

  Het kiezen van het juiste dieet is een lastige opgave! Er zijn veel diëten beschikbaar en de beloofde effecten zijn enorm. Maar in praktijk is het lastig om de vaak strenge regels van uw dieet te volgen en ook valt de gewichtsafname vaak tegen. Bij FysieQ maken wij met succes gebruik van ons proteïnedieet. In combinatie met de juiste beweging op onze afslankapparatuur kunt u hiermee al snel 15kg in twee maanden tijd kwijt raken

  Voordelen SilProxs dieet

  Afvallen is vaak ook mentaal vrij zwaar. Daarom is het juist fijn om tijdens het dieet op een gestructureerde manier begeleid te worden. Het team van FysieQ staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast monitoren wij de ontwikkeling en sturen bij waar nodig.

  1.  Intensieve persoonlijke begeleiding
  2. Verlies van 6 tot 10 kg per maand
  3. Geen verlies van spiermassa
  4. Geen jojo effect
  5. Medisch onderbouwd
  6. Gemakkelijk en comfortabel
  7. Geen hongergevoel
  8. Geen slappe huid
  9. Geen vermoeid gevoel

  Bij deze manier van gewicht verliezen is er sprake van verschillende fasen. Deze zijn niet alleen belangrijk om de nodige kilo’s te verliezen, maar spelen ook een belangrijke rol in het aanleren van een gezond voedingspatroon.

  Fase 1: start! In deze fase gebruik je vier proteïneproducten per dag. Je begint met een ontbijtproduct van ons dat je combineert met sojamelk, magere yoghurt of magere kwark, je tussendoortje is een shake of toetje en de lunch bestaat uit een salade, veel groenten, een lunchproduct van ons en opnieuw een tussendoortje. Het avondeten leer je met onze tips zelf te bereiden en dit bevat veel groenten en vlees, vis , sojaproducten en/of ei. In deze fase is het beter om ’s avonds niet meer te eten. Tijdens fase 1 vindt het meeste gewichtsverlies plaats.

  Fase 2: overgang streng! Het lunchproduct van ons gaat eraf, en je gaat naast je twee tussendoortjes ’s avonds weer beginnen met het eten van fruit. Naast de bekende shake of toetje neem je nu een wafel of reep. Je lunch zal naast de salade en veel groenten weer gaan bestaan uit een boterham of crackers, die je ook weer kunt beleggen met door ons geadviseerde producten.

  Fase 3: overgang gematigd! Je neemt nog maar 2 producten per dag, het eten van alle soorten groenten is weer wennen en je gaat leren om zelf voldoende eiwitten uit je voeding te halen. De dag begint goed met het lekkere ontbijtproduct vol proteïne en twee van je tussendoortjes bestaan uit fruit. De derde is een wafel/reep van ons.

  Fase 4: stabiliseren! Er is regelmaat in je voedingspatroon gekomen, je weet welke tussendoortjes je nu kunt nemen en wat je nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren. Ook blijf je stabiel in gewicht in deze fase. Je leert balans te brengen in de feestjes en etentjes die het leven soms brengt en kan daar gewoon nog van genieten. We hebben je kunnen leren welke producten je het beste kunt gebruiken om een gezond en gevarieerd voedingspatroon aan te houden. 

  Ondersteunende behandelingen

  FysieQ ondersteunt jou tijdens dit dieet met de STARVAC Dermotherapie (bindweefselmassage met vacum) en of behandelingen met de LipoLizz. Deze aanvullende behandelingen zorgen er voor dat je huid zich aanpast aan de gewichtsafname. Verder zorgt het voor verbetering van de doorbloeding en voor de afvoer van afvalstoffen en vetten. De afvalstoffen verlaten je lichaamop een natuurlijke wijze via je lympfesysteem.

  De kosten worden besproken tijdens het informatiegesprek, per persoon zullen de kosten verschillend zijn. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

   

   “Monica heeft jarenlang ervaring op het gebied van health & beauty. Wil je stralen en het mooiste in jezelf naar boven laten komen, Monica helpt je hierbij op een vriendelijke en effectieve manier.

   Monica Beumer

   Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

   “Myrthe heeft uitstekende kennis van het menselijk lichaam en helpt je met een ondersteunend beweegprogramma tijdens het afvallen. Met veel enthousiasme staat ze altijd klaar”

   Myrthe van der Veen

   Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut

   Bezoek ons

   Bel ons

   stuur een mail

   MEER Info nodig?

   Vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend? Bij FysieQ staan wij op ieder moment van de dag voor je klaar!

   2 + 15 =