ACNÉ BEHANDELING

De deep cleansing purifying treatment is een behandeling die bij FysieQ speciaal ingezet wordt voor de behandeling van acne. Deze behandeling is zowel los als in kuurverband te boeken.

Deep cleansing purifying treatment – 45 min €54,50
Geschikt voor de vette of onzuivere huidcondities of acne.

De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en door adstringende werking de poriën te verfijnen. De huid ondergaat een dieptereiniging, onzuiverheden worden manueel verwijderd en er wordt een diep zuiverend Kaolin kleimasker aangebracht met ontstekings- en talg remmende eigenschappen dankzij vitamine B3. Het resultaat is een schone, frisse, egale en zuivere huid. Dankzij bioactieve ingrediënten zoals o.a. Chinese kaneelolie, gember, en salicylzuur wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht. Gedurende de inwerktijd van het masker ontvang je tevens een korte doch effectieve massage gebaseerd op Shiatsu technieken.

De behandeling bestaat uit:

  • Cleansing
  • Deep cleansing
  • Impurities verwijderen
  • Mask experience
  • 1e phase Be Spa massage (tijdens masker)
  • Dagverzorging

Deep Cleasing Purifying Cure
Geschikt voor de vette of onzuivere huidcondities of acne.

De deep cleansing purifying treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor hardnekkige acne huiden of huiden welke door omstandigheden veel last hebben van een verhoogde talgproductie en/of veel verstoppingen zoals comedonen (mee-eters). Gedurende 12 weken wordt de huid intensief behandeld, zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen bestaat de kuur daarom uit een selectie van de producten voor thuisgebruik. vraag onze beautyexperts naar de mogelijkheden

Bel ons

stuur een mail

ONZE SPECIALISTEN

“Mariska is heel enthousiast in haar passie jou mooi te maken en jou mooi te laten voelen.”

Mariska Geerts

Schoonheidsspecialiste, Beautyexpert

“Monica heeft jarenlange ervaring op het gebied van health & beauty. Ze helpt je op een vriendelijke, zorgzame en effectieve manier. “

Monica Beumer

Voedingscoach, Beautyexpert, Pedicure

FAQ BEAUTY

Welke beautybehandelingen zijn er mogelijk bij FysieQ?

Wij bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen gericht op verzorging, ontspanning, verjonging en versteviging/vetreductie. Check het complete aanbod HIER

Kunnen wij ook met z’n tweeën komen voor een beautybehandelingen?

Absoluut, jullie zijn welkom met zijn tweeën of zelfs drieën. Neem contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Wie is de beautyexpert bij FysieQ?

Dit is Monica, zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van beauty behandelingen en is professioneel, efficiënt en erg vriendelijk!

Voor wie is cryolipolyse niet geschikt?

Wanneer je BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt. Tijdens de intake worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Welke vetbehandeling is het minst pijnlijk?

Eigenlijk zijn alle behandelingen voor de meeste mensen zo goed als pijnvrij. Er kan wel sprake zijn van een lokale gevoeligheid.

Is het resultaat van de vet handelingen blijvend?

Ja dat is het zeker! Het effect van de behandelingen is blijvend. Vetcellen die zijn verwijderd of verminderd zijn dat permanent. Het is wel van belang om een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging aan te houden, omdat zich anders “nieuwe” vetcellen zullen vormen.